Caute..objednal jsem si přes internet věcičku EASYCAP na nahrávání videa z VHS do PC a internetu se píše že stačí na nahrátí celého filmu 4GB na pevném disku...asi to nebude pravda ptz když nahrávám minutu tak má video 1GB což mi připadá příliš moc...jestli s touhle věcičkou má nekdo zk. tak pls poraďte jak se dá nahrávat aniž by video mělo tolik GB..díky za odpovědi
// Změna názvu tématu z nic neříkajícího "EasyCap" // Téma přesunuto do vhodnější sekce. Sekce "Filmy" se k tomu opravdu nehodí ... // mike007
Přibližně 1 GB na minutu záznamu odpovídá nekomprimovanému formátu avi. Záznam na DVD se provádí ve formátu mpeg, který obsahuje kompresi a tady skutečně stačí na průměrně dlouhý film cca 4 GB .
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Ahoj,
po delší době bych potřeboval nový stroj na střih 4k 10bit videa v Davinci a editaci v PS/LR.
Jsem na tom takto:
Možná ještě prohodím disk za tento:
Nepředpokládám, že bych někdy potřeboval 7000 MB čtení/zápis.
Díky za zpětnou vazbu.
Poslední příspěvek
Stará generace by měla jít dolů. Ale je fakt, že radši vzít novou generaci.
Datart má ceny zveřejněné a jsou zatím kolem 40-45k. Ale přijde mi to dost nadstřelený.
Alza má datum vydání 30.1. a dřív tam ceny nebudou. Tak spíš počkat.
Dobrý den,
prosím o váš odborný názor na níže uvedenou sestavu, určenou primárně pro střih 4k videa v SW Pinnacle Studio 26 Ultimate a po čase DaVinci Resolve.
Snažil jsem se na webu výrobců zkontrolovat kompatibilitu základní desky, procesoru a...
Poslední příspěvek
Moc díky za informace a doporučení přejít na AMD, jdu udělat nějakou konfiguraci a poprosím pak zase o posouzení vhodnosti a kompatibility komponent
Dodatečně přidáno po 49 minutách 55 vteřinách:
Ještě se prosím zeptám na jednu věc, o těch...