Dobrý večer mám doma tiskárnu Canon MP160 a v práci mám MP190. Do tiskárny co mám doma jsem koupil inkoust na doplnění cratridgí a je na černém napsáno pouze pro PG-40, PG-50. V tiskárně v MP190 co mám v práci mam cartridge PG-37 a já mam strach doplnit inkoustem pro PG-40, PG-50, abych tiskárně nějak neublížil. Chtěl bych se tedy zeptatzda mám koupit doplňující sadu pro PG-37 nebo zda mohu použít tu pro PG-40,PG-50. Děkuji
Moc jsem neporozumněl tvému příspěvku, ale pochopil jsem tomu tak, že chceš tiskárnu MP190 doplnit ingoustem PG 40. Pokud je tomu tak tak tě musím upozornit, že jsem se dočetl na jenom fóru, že Canon Pixma MP190 podporuje Canon PG -37 Canon PG -40 Canon CL -38 a Canon CL -41...
Ahoj,
potřebuji do mého pracovního PC doplnit paměti RAM.
PC - - HP Z2 G8 Tower
Nyní mám osazeny dva sloty RAMkami Samsung M378A2G43AB3-CWE DDR4-3200 (1600 MHz), UDIMM a chtěl bych je doplnit dalšími dvěma. PC používám při práci na Autocad Civil -...
Poslední příspěvek
Díky. Tento soubor jsem nenašel.
Každopádně se pod těmi podporovanými moduly píše:
NOTES:
1. Intel® Xeon® can support either ECC or non-ECC memory; Intel® CoreTM i5/i7/i9 processors only
support non-ECC memory.
2. Two channels of DDR4 memory are...
chtěl bych Vás požádat o radu při výběru dedikované grafické karty ke stávající sestavě, kterou jsem pořizoval v době, kdy grafiky byly nedostupné a drahé. Chtěl bych si zahrát herní tituly jako Baldur's Gate 3, Stalker 2 ve Full HD...
Zdravím.
Kdysi jsem pomáhal stěhovat jednu známou doktorku a měl jsem tuto tiskárnu vyhodit, jelikož špatně tiskla. Po bocích špinila papír.
Bylo mi ji lito, a tak jsem koupil nový toner a tiskárna byla ok.
Už si nepamatují, jak dlouho jí mám, ale...
Poslední příspěvek
Taky to může způsobovat fixační jednotka neboli pec.
Fólie v peci může být vlivem stáří a opotřebení trochu víc lepící a toner se při zapékání trochu připeče i na ten válec.
Už jsem to na pár strojích viděl.
Zapékací válec má většinou menší průměr...
Ahoj, před pár dny jsem si koupil tuto tiskárnu (Canon Pixma TS5150) a funguje skvěle. Mám ale jeden malý problém s tiskem více stránek na jeden list ve Windows 11. Na jiném zařízení (Mac) to funguje bez problémů… Problém je jen ve Windows – když...
Poslední příspěvek
Pokud jsem spravne pochopil ten zmateny popis, tak problem je v tom, ze nelze vybrat stranky puvodniho
dokumentu k tisku, cely vyber stran je zasedly.
Ten obrazek je ale nevhodny, zdroj je pouze 1 stranka.