jakou graf.kartu??

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

tadeashi
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

jakou graf.kartu??

Příspěvekod tadeashi » 29 lis 2009 18:37

ahoj chtel bych si nechat od vas poradit jakou koupit novou graf.kartu..moc tomu nerozumim a tak abych nekoupil neco co mi nebude pasovat do MB
mam tuto sestavu
CPU:athlon 5000+ dual core
RAM: 4GB kingston 800mhz
HDD samsung 320 GB HD322HJ F1
MB:Asrock ALIVE NF6P-VSTA DDR2
PSU:Cooler Master 500W extreme
Monitor:Samsung T220 SyncMaster

drive jsem mel 9600GT 512 MB,ale odesla mi..puvodne jsem myslel ze je to zdroj,mel sem nejakou sitku a tak sem koupil ten colemaster,ale nebyla to jeho chyba,potom MB ale taky v poho az v servisu mi rekli ze to byla grafa..
mam par navrhu asi nejvice bych chtel Gigabyte ATi Radeon 4850 with Zalman cooler..je to dobrou koupe nebo radeji do te sestavy neco jineho??hraju hry na 1680 na 1050,ale obcas to prepnu na 42 palcove fullHD LCD LG.diky moc za pomoc a rady..
ps:jeste k veci jsem ted v anglii a prevazne nakupuji v aria.co.uk takze kdyby nekdo koukl na ty stranky a poradil kartu kterou tam primo maj bylo by uplne nej,ale neni to nutnost..staci cislo karty a ja uz to pak nejak sezenu.
je mi celkem jedno jestli to bude ATI nebo Nvidia
jeste jednou diky

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: jakou graf.kartu??

Příspěvekod memphisto » 29 lis 2009 18:59

Vítej na fóru PC-HELP.CZ

4850 by nebyla špatná volba. Uveď, jaký máš na to rozpočet a něco vyberem. Kdyžtak uveď rozpočet v librách, ať to nemusíme přepočítávat :lol:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

tadeashi
nováček
Stav:

Příspěvekod tadeashi » 29 lis 2009 19:04

diky za privitani. :bigups:
max tech 94 liber protoze 6 je postovne..takze 100 celkem.. jeste ted uvazuji o zvukovce ale to neni ted nejak aktualni

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 29 lis 2009 19:11

Pokud nejsi opravdový znalec hudby a nemáš sluchátka za x tisíc abys poznal rozdíl, tak nemá cenu investovat do drahých zvukovek a ty integrované na desce v pohodě dostačují. Na grafiku mrknu

Tak do 94 liber tam máš i 4870 s 512 a 1 G paměti, ale od pro mě neznámých značek VTX a Peak :shock:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

tadeashi
nováček
Stav:

Příspěvekod tadeashi » 29 lis 2009 20:31

tak jsem to ted nejak cekoval a prijde mi ze na to me hrani(prevazne 90% casu cod4 promod 204) bohate postaci SAPPHIRE 4770 512MB DDR5 za nejakych 83 liber i z dani,takze i neco usetrim,podle testu a recenzi je to dobra karta a na ten muj procesor a pameti stejne moc silna..co na to rikas??

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 29 lis 2009 21:13

Mám ten samý procesor jako ty a k tomu 3870 a CoD 4 hraju skoro se vším na full a rozlišení 1440x900 a mám kolem 35-40 FPS. Ta 4770 je lepší a měla by stačit

tadeashi
nováček
Stav:

Příspěvekod tadeashi » 29 lis 2009 21:46

no ja potrebuju na zapasy a trenaly 250 pfs stalych,ale hraju na omezene detaily..me jde o to jestli to pujde dat v pohode do te me MB a nebudou problemy??

jimmy3
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod jimmy3 » 29 lis 2009 22:05

No to nevím jak chceš udělat když já nastavím cod 4 na full co to jde tak nevim proč víc jak 60 fps nejde, jako by tam byl omezovač který mám ale vypnutý, to samé mi dělá v cod mw 2
CPU Intel Core i5-3210M GPU NVIDIA GeForce GT 640M RAM 8GB DDR3 HDD 1TB+1TB OS Windows 10

CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10

-frost-
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod -frost- » 29 lis 2009 22:11

Záleží na zobrazovací(obnovovací) frekvenci tvýho monitoru. Pakliže máš nastaveno 60Hz, tak grafickou kartu můžeš mít výkonou sebevíc, ale víc jak 60 FPS prostě mít nebudeš...
ASUS M2NPV-VM (GeForce 6150) - AMD Sempron 3000+, Kingston 2x1GB DDR2
Samsung SyncMaster B2240W

Lenovo ThinkPad Edge 14

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 29 lis 2009 22:12

Spíš jde o to že máš zaplý v-sync
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marfy » 29 lis 2009 22:22

-frost- píše:Záleží na zobrazovací(obnovovací) frekvenci tvýho monitoru. Pakliže máš nastaveno 60Hz, tak grafickou kartu můžeš mít výkonou sebevíc, ale víc jak 60 FPS prostě mít nebudeš...

:D :D Tos mě teda pobavil.Frekvence monitoru nemá pranic společného s počtem snímků za vteřinu ve hře.
Na Radeonu 4770 pojede i Call of Duty Modern Warfare 2 v pohodě.Taky to teď hraji na Radeonu 3870 a jede to na maximální detaily při 1600x1050 naprosto plynule.Určitě je to dobrá volba.Ale ještě lepší by samozřejmě byl Radeon HD 5750 http://www.aria.co.uk/Products/Componen ... ctId=38290
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

tadeashi
nováček
Stav:

Příspěvekod tadeashi » 29 lis 2009 22:32

-frost- píše:Záleží na zobrazovací(obnovovací) frekvenci tvýho monitoru. Pakliže máš nastaveno 60Hz, tak grafickou kartu můžeš mít výkonou sebevíc, ale víc jak 60 FPS prostě mít nebudeš...

hrani na promodu ma trochu jine nastaveni v options..ja jsem drive na me 9600GT coz dnes uz neni zadna pecka,mel 180-220 stalych a ve smoku to kleslo na 45,ale hral sem na 1280-1024 a vse povypinane..
uvidime..mozna jen prece celych 100 liober dam do te karty,ale me slo primarne o dotaz jestli to ma cenu cpat potom takove vykone grafiky do me MB a nebude to uplne zbytecne

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”