Kostičkování obrazu

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Jano
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Kostičkování obrazu

Příspěvekod Jano » 01 pro 2009 07:14

Dobry den. Mam takyto problem. Preinstaloval som win xp. Ale problem ktory pretrvaval, neustale pretrvava. Na monitore mam mnozstvo malych cervenych kociciek. Snazil som sa nainstalovat drivery na GeForce 7600 GS. No na stranke Nvidia som ich stiahol presne podla zadania hladania danej karty, ale pri instalacii mi to napisalo, ze nie su kompatibilne. Myslim si, ze je to drivermy tie kocky, pretoze ked som instaloval zakladnu dosku, tam dake drivery boli a obrazovka mi niekolko krat blika na normal, ale potom opat tie kocky. Neviete poradit.

Vítám Tě na Pc-help! Přečti si laskavě pravidla tohoto fóra a příště se jimi řiď. Tvůj dotaz vložen samostatně pod upraveným názvem a do jiného tématu. Děkuji za pochopení! Pic

Reklama
CZechBoY
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:
Kontakt:

Re: Kostičkování obrazu

Příspěvekod CZechBoY » 01 pro 2009 17:03

CD k tý grafice si nedostal ? Kdyžtak zkus ovladače nainstalovat z toho CD.
Zkus odinstalovat ovladače úplně a Windows tam dá nějaký nouzový a pak napiš jak se to chová.
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW

Jano
nováček
Stav:

Příspěvekod Jano » 01 pro 2009 20:09

No pocitac som si vzal od bratra. Uplne ho sundal. Pretom som to riesil kompletnim formatovani a preinstalovanim Win XP. Este som nemal nainstalovane ovladace zakladnej dosky a kocky neustale pretrvavali. Pocas nainstalovania ovladacov zakladnej dosky Shuttle AN35 sa mi obrazovka niekolko krat zjavila bez kociek, len tak blikla, no opat kocky. Cize kocky tam boli, pred nainstalovanim ovladacov i po nainstalovani ovladacov. Nie som ziadny technik, ale zacinam si mysliet, ze je chyba v grafickej karte.

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 01 pro 2009 20:11

Na to je jednoduchá pomoc, zkus ji v jiném pc o které víš že je funkční
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

CZechBoY
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CZechBoY » 01 pro 2009 20:11

Jiný monitor jede v pohodě ?
Jinak zajmavý když si někdo přeložíš slovo kocka do češtině :D má tam hodně koček :D ne sranda ;)
iPhone XS

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 01 pro 2009 20:42

ZKus jinou GK tahle je IMHO vadná...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Jano
nováček
Stav:

Příspěvekod Jano » 02 pro 2009 20:31

To som uz skusal ale grafika je 7600 gs a na moju skrinu Thermaltake Mambo nepasuje. Tiez som si chcel byt isty ci to nie su driveri, tak som sa pokusal svoju graficku kartu do do daneho pocitaca s 7600. No moja karta je asi dvakrat vacsia a hrubsia. Takze to nemam kde vyskusat. Uz som preinstaloval cely win. Teraz, ked citam, alebo beham po nete, posuvam si okna tak mi to strasne seka a z ruzovych kosticie stavaju ruzove pasy. Neviem. Je to karta alebo drivery??? PS: ospravedlnujem sa na gramatiku. Cez tie ruzove pasiky to dost blbo ide vidiet

CZechBoY
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CZechBoY » 02 pro 2009 20:41

Můžeš tu GK vyzkoušet tak že vyndáš desku i s procesorem ven z bedny když se ti tam nevejde :D
No aspoň bys to vyzkoušel ;) :bigups:
iPhone XS

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 02 pro 2009 20:42

Nějak tomu přestávám rozumět. Máš tam GF 7600 GS a přitom se ti tam nevejde?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Jano
nováček
Stav:

Příspěvekod Jano » 03 pro 2009 12:03

No vybrat zakladnu dosku si netrufam. Taky technik nie som. A druha odpoved. Pocitac ktory som preinstaloval, ma zakladnu dosku AN 35N, procesor nforce 2 a grafika GF. 7600. Chcel som vadnu grafiku vyskusat na mojom pocitaci. No moja grafika 8800 je skoro raz tak velka a hruba a do tej malej bednicky sa nezmesti. Tak som chcel vyskusat na mojom pocitaci na zakladnej doske P5KC a tam mi 7600, ale grafika mi tam nepasuje. Nechcem nic rvat nasilu. Este jedna otazocka. Stiahol som si najnovsie driveri na zakladnu dosku AN 35. Vsetko fici. I zvuk aj film, len film seka a objavuju sa tam tie kocky. Ale na svojom pocitaci ked na cistej ploche kliknem pravou mysou, dam vlastnosti, nastavenie obrazovky, upresnit, tak na svojom mam tam i okienko GF. 8800 a viacej okienok. Na preinstalovanom pocitaci kde som dal len driveri zakladnej dosky, mam ovela menej okienok bez ukazovania nazvu karty. Skusal som si stiahnut z Nvidie nove driveri na 7600, nainstalovat sa mi nepodarilo. V tomto mi poradit neviete. Hadam toto by mohla byt posledna moznost. Este ked som dostal pocitac do ruk, pri spusteni ako sa mi nacitala Ram mi potom napisalo Warnig - Now system is in the safe mode. Please reseting CPU or memory Ration Frequency in the CMOS seting. Riesil som to najskor resetovanim v BIOS, po niakom tom dalsom spusteni to opat nabehlo, tak som vybral bateriu zo zakladnej dosky. Opat vsetko ok az na tu grafiku. No teraz opat dana veta Warning.....Moze to byt tou grafikou, ze nepracuje spravne a preto po urcitom case mi to vypise takuto vetu????

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Trhání obrazu při 60 FPS
    od FoLLoW3r » 07 úno 2025 23:50 » v Hry
    1
    3143
    od pcmaker Zobrazit poslední příspěvek
    09 úno 2025 18:54
  • špatný přenos obrazu přes HUB
    od Hannah78 » 17 srp 2024 11:40 » v Problémy s hardwarem