ukládání dat v AVCHD; vypalovačka Blu-ray

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

Hellerova
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

ukládání dat v AVCHD; vypalovačka Blu-ray

Příspěvekod Hellerova » 01 bře 2010 15:45

Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně ukládání "domácího" videa ve formátu AVCHD. S kamerou Panasonic HDC-HS300 budeme mít brzy natočených 16 hodin videa a já bádám nad tím, jak je nejlépe uložit. Přiznám se, že se stříháním se moc mazat nebudu, budu-li vůbec, neb na to nemám moc času. Takže to bude docela pěkná hromádka dat. DVD bych už teď potřebovala asi 20 a já bych to měla ráda na jedné hromádce. Naivně jsem si myslela, že si data uložím na externím disku a ten pak přes usb připojím k televizi a budu se dívat. To se samozřejmě neděje a přiložený program HD Writer nabízí pouze uložení s následným spuštěním opět přes něj (na počítači) nebo vypálení. Šlo by nějak ta data uložit na disk v takovém formátu, aby bylo možné jenom připojit ten externí disk k TV? Popřípadě zvažuji vypalování na BD, kam se toho víc vejde, ale vypalovaček BD nějak není moc na výběr a vůbec si nejsem jistá, zda je to správná cesta. Prosím o radu, jaký SW použít nebo vůbec jak to celé řešit. A co takhle multimediální pevný disk nebo přehrávač?
Díky za radu, KH

Reklama
pee.tr
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: ukládání dat v AVCHD; vypalovačka Blu-ray

Příspěvekod pee.tr » 04 bře 2010 09:38

S tím připojením k TV: ty máš televizi s USB? a co umí přehrávat za formáty? To bych si asi zjistil především.
Pro vypálení na placky bys to musela minimálně prohnat nějakým authoringovým sw.
ASUS P5Q3; Intel C2D E8400 3,00GHz; 2GB DDR3 1333, NVidia GeForce 210 1GB; Technisat SkyStar HD2; Thermaltake VI10; Seasonic 500W; WD 1TB; LG DVD-RW.

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”