Rozhodl jsem se že vyhodím 2 roky staré Vaio do šrotu a koupím si něco, co bude opravdu mobilní, protože baterka u Vaia drží 3 minuty.
Book potřebuji na emaily,internet,tabulky, toť vše.Vybral jsem toto http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=71143 Viděl jsem ho i na vlastní oči a nevypadá to špatně, ale nevím, jestli si zvyknu na 14" display,teď mám 15,6.A výdrž baterky 10-12 hodin je fakt výborné.
Nový notebook
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nový notebook
Dotaz viz. SZ
Jinak na display 14 si zvykneš v pohodě. Té udávané výdrži moc věřit nemůžeš, protože to vydrží tak při vypnutí všech funkcí. Book nevypadá špatně. Zkusím mrknout po ještě dalších

Jinak na display 14 si zvykneš v pohodě. Té udávané výdrži moc věřit nemůžeš, protože to vydrží tak při vypnutí všech funkcí. Book nevypadá špatně. Zkusím mrknout po ještě dalších
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Já vím o té výdrži, reálně tak 8-9 hodin,pořád lepší, než 3 minuty.
Už jsem i zjistil,že má šasi z broušeného hliníku,což je fajn, v CZC ho mají vystaven,pojedu se tam na něj mrknout.

Naposledy upravil(a) amaroun dne 07 bře 2010 21:53, celkem upraveno 1 x.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak samozřejmě, že je to lepší, ale pokud chceš nějaké ultramobilní s velkou výdrží, tak se mrkni po Atomu a nebo Core 2 Solo ULV (nebo jak to je). To jsou CPU s nízkou spotřebou a výdrží kolem těch 10-12 hodin. Samozřejmě grafika 4500 od Intelu. V rozměru displaye bych problém nehledal. To si zvykneš rychle. Ještě jsem nenarazil na vhodného kandidáta 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Já vím Core 2 Solo ULV se cpou hlavně do Acerů a před těmi se křižuji, ikdyž těch booků prodají jednoznačně nejvíc.No zatím jsem na dískuzních fórech našel, že vydrží i okolo 9 hodin.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Však toto je Core 2 Duo ULV, je to ještě lepší než solo a výdrž +- stejná
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Aceru bych se nebál. Dříve jsem je také odmítal, ale dneska bych je bral, zatím co ASUS a HP už bych si hodně rozmyslel. Je úhlopříčka 14 podmínkou? Protože u téhle úhlopříčky jsou celkem vysoké ceny těch booků. Například v 15 jsou řádově o tisíce levnější a přitom to není takový rozdíl ve velikosti. Jinak moc toho v nabídce s podobnými parametry není 
edit: žbeky: no vidíš, toho jsem si nevšimnul
jinak tady píše jeden uživatel zkušenost:
takže o výkon bych se moc nebál a pokud je to opravdu jen pro to, co píšeš, tak bych do něj šel, protože víc jich na výběr asi nebude. Ještě mrknu. Měl jsem obavy z toho CPU, ale vypadá to, že budou plané

edit: žbeky: no vidíš, toho jsem si nevšimnul

jinak tady píše jeden uživatel zkušenost:
Vlastní zkušenosti, tenhle NB jsem kupoval dceři jako "cestovní": Nainstalováno Adobe CS4 Web Premium (plná licence), vyzkoušeno pár programů (Photoshop 32+64, Illustrator, Acrobat, Soundbooth... vše bez problémů. Jede to svižněji než na CPU Dual Core 2,2 GHz, který měla předtím na minulém NB. Přitom v požadavcích CS4 je 2 GHz CPU.
takže o výkon bych se moc nebál a pokud je to opravdu jen pro to, co píšeš, tak bych do něj šel, protože víc jich na výběr asi nebude. Ještě mrknu. Měl jsem obavy z toho CPU, ale vypadá to, že budou plané
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Vlastně jsem zjistil,že na nic jiného jsem booky za tu dobu, co jsem je prostřídal ani neměl.Jo jednou za rok týden na horách na filmy a to je vše.14" není podmínkou, ale s větší úhlopříčkou jsem nic podobného nenašel,asi jsem trochu ujetej na stříbrné booky a tenhle má hliníkové šasi.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jsem celou dobu hledal a se stejným procesorem a podobnou cenou u nás nic neseženeš. Jedině s 13,3 úhlopříčkou (to je ale málo) a nebo se 14 od ASUSu, ale za 28k (což je moc), takže ten tvůj navrhovaný bude nejlepší volba.
OT: Jak to vidíš s tím Vaio, byl by na prodej?
OT: Jak to vidíš s tím Vaio, byl by na prodej?
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
No tak jsem to docela trefil,něco jsem napsal do SZ.
/už jsem si toho všimnul
memphisto
/už jsem si toho všimnul

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 1748
-