Příspěvekod FIDLIK » 11 bře 2010 10:12
Zdravím,
mám takovej menší problém s HDD, v mém starém PC (viz podpis 20 gb hdd) při startu začne pískat ventilátor u zdroje a tak ho vždy proklepnu a jede

:D:D, ale dnes když jsem toto udělal větráček opět jel jak má ale při napsání "Vítáme vás v systému Windows" se v PC jako kdyby na chvíli pokles výkon , nebo já nwm jak to mám napsat prostě jako kdyby pokles výkon HDD, a zasekl se PC , pomohl až restart... jak při vypínání. A od té doby se PC začlo dost sekat a jak už píši v názvu topicu se při rozkliknutí v Tento počítač vůbec neukážou soubory atd.. a vypíše to jen chybu : D:/ není přístupný...Chyba pri operaci v rámci paměťové stránky. A tak jsem disk zkusil otestovat HDtune a ten při benchmarku asi po 30 vteřinách napsal Read error ! Test aborted., u statního přidávám screen. A ještě když na D kliknu pravým tlačítkem a dám vlastnosti vypíše to jen " v obecném" Typ: Místní disk Systémové Souborů : RAW ,Využité místo 0 b, volné místo 0 b, zkoušel jsem i vypojit a zapojit jak PATA tak molex, také nepomohlo :/
-
Přílohy
-

- s
-

- screen z HDtune
i7-2700K, GB Z77M-D3H, MSI R9 380 Gaming 4G, 1x4GB 1x8GB 1600 Kingstone, 256GB SSD (Intel), 1TB 2,5" WD Black, NZXT S340 + Be Quiet! Pure Power L8-530W + 6xF12 LS