Existuje nějaký způsob, jak se bez omezení (t.j. prohlížet, mazat, přesouvat apod.) dostat do všech složek ve W7? Vůbec se mi nelíbí ta bezmoc,
že nevím co se v mém kompu děje a nemůžu to ovlivnit. Odpovědi, že je to tak dobře neakceptuji. Díky předem!
Přístup do složek na C: ve W7
- gyga
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Přístup do složek na C: ve W7
Tím myslíš třeba zobrazit skryté složky atd.? Po zmáčknutí F10 (když jsi ve složce se ti ukáže stará dobrá lišta a tam už si nastavíš viditelnost složek atd. Jinak nevím co přesně myslíš.
Lenovo Thinkpad Edge 15
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Musel bys nastavit sdílení (převzít úplné řízení) u těch složek , kde máš jinak zakázaný přístup, je tady ale skutečně nebezpečí ohledně bezpečnosti.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Díky oběma, už jsem tam lecos viděl. Pořád se ale nedostanu do Document and Setting a ProgramData v Program Files. Nedostane se tam ani
Salamandr při vyhledávání.
Salamandr při vyhledávání.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Document and Setting --pravým vyber vlastnosti.
Dál by snad pomohly screeny.
Dál by snad pomohly screeny.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 3254
-
od L.L
Zobrazit poslední příspěvek
05 úno 2025 17:42
-
-
Vzdálený přístup z mobilu na mobil
od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4156
-
od czTANIScz
Zobrazit poslední příspěvek
11 črc 2024 21:11
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”