Chlapi mam daky vetsi problem vymazal jsem CMOS pomocí Jumperu pri zaplem PC Nevíte co s tím? Diky za odpoved
Přečti si laskavě pravidla tohoto fóra a také se jimi příště řiď. Dotaz vložen samostatně pod upraveným názvem. Příště si vždy založ vlastní téma. Pic
Ano, moje chyba pravidla sem este nestih zhlednut, napravim to
Naposledy upravil(a) 6120e dne 07 kvě 2010 07:24, celkem upraveno 3 x.
Vítej na PC-Help. Nechápu proč svůj dotaz montuješ do 6 let !!! starého tématu.
Při zapnutém PC se takové zásahy do HW nedělají s výjimkou připojování a odpojování některých periferií.
1/ Vypni PC a zkontroluj jestli je jumper v pozici Keep Cmos.
2/ Vyndej na 10 minut baterku /článek 3V/.
3/ Vrať článek a zapni PC.
Napiš co to tropí, jestli to aspoň pípne. Je možné že jsi Bios odpálil a pak zkusit jedině přehrát nový, ale nejsem si jistý zda to půjde. Pokud ne, pak asi jen přeprogramovat CMOS. ???
Řekl, že se „zdražily“ Windows a nejlevnější ověřené teď stojí 2799 Kč.
Prý je to nejvyšší verze a nemusím řešit antivirus.
Na to jsem přistoupil a celou částku zaplatil (mám...
Poslední příspěvek
Zdroj je tam GIGABYTE P650G 650W GP-P650G. Technik se měl ozvat v 21. hodin na aktivaci OS. - Neozval se. Domluvili jsme se někdy okolo 19. měl plné ruce práce s rodinou a já měl pochopení. V tu chvíli jsem ještě nebyl na výpravě za tím, co jsem...
Zdravím, Mám takový velice specifický problém koupil jsem jsi nvme disk do mého počítače jako direct upgrade z mého sata pomalého disku a chtěl jsem to hodit do asus prime a520m-k ,odmontoval jsem grafiku a pak jsem zjistil že sice slot na to mám...
Poslední příspěvek
Taky se mi podařilo ztratit u jedné MB šroubek, naštěstí tam pasoval jiný z rozebraného notebooku. Ale to ti asi nepomůže, že?
Není možné, že jsi zapomněl zapojit přídavné napájení grafiky? Grafiku je třeba taky důkladně zatlačit do slotu až na...