Vždycky mi šly stahovat fotky do PC přes Průvodce skenery a fotoaparáty. Nyní mi to nejde a nevím proč?
Většinou při vložení fotoaparátu přes USB mi vyskočilo okno Co mám udělat s připojeným zařízením. Já zvolil možnost přidání fotek přes průvodce.
Teď mi foťák najíždí, ale nakonec nezobrazí informační okno.
Když chci jít přímo na průvodce přes START - PŘÍSLUŠENSTVÍ - PRŮVODCE, hlásí mi, že Počítač nerozpoznal skener nebo fotoaparát. Zkontolujte, zda je zařízení zapnuto a správně připojeno k PC
Přes Správa PC - Vyměnitelné úložiště - Médium ten foťák vidím, ale hlásí mi stav nečinný, a když kliknu na vlastnosti, tak mi v záložce médium v umístění píše nerozpoznané vyměnitelné médium. Přitom ho v PC vidím jako vyměnitelný disk G (velkokapacitní paměťové zařízení USB v Umístění 0).
Myslím, že bych z něj dokázal překopírovat fotky. Ale raději bych fotky opět přidával přes toho průvodce. Byl jsem celou dobu takhle zvyklý. Nerad bych něco měnil.
PC nerozpozná fotoaparát
PC nerozpozná fotoaparát
Naposledy upravil(a) Myloš dne 13 kvě 2010 23:58, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Oprava překlepu v nadpise („PC nerozpozný fotoaparát“) + rozdělení textu do odstavců, aby byl někdo vůbec ochotný ho číst.
Důvod: Oprava překlepu v nadpise („PC nerozpozný fotoaparát“) + rozdělení textu do odstavců, aby byl někdo vůbec ochotný ho číst.
Re: PC nerozpozná fotoaparát
A co tento počítač / vlastnosti toho disku G: / Přehrát automaticky / vybrat příslušnou akci?
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Re: PC nerozpozná fotoaparát
Nechápu, ale v možnostech pro automatické přehrání není možnost zvolit kopírovat do Pc přes průvodce skenery a fotoaparáty.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jaký starý fotoaparát pro začátečníka? Příloha(y)
od HappyMental » 21 říj 2024 20:06 » v Vše ostatní (Off topic) - 11
- 4226
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
24 říj 2024 19:48
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”