Prosím o pomoc s imagema ve windows 7
Prosím o pomoc s imagema ve windows 7
Prosim mam problém mam v pc windows 7 ultimate a mam problém s imagema používal jsem alcohol daemon a virtual CD nejlepší na tvorbu imagu jenomže mam problém s tim že když si udělam image tak přes virtualni jednotku jakou mi udělá nějakej z těchto programu tak nejde zpustit.když se pokusim zpustit virtualni jednotka mi jako ukaže že CD naběhlo jenomno když dam otevřít tak mi řika vložte cd do mechaniky jako by ho nemohla přečist mam vždycky verze programu na windows 7 a prostě už fakt nevim co mam dělat mam porad nějakej problem s win 7 na win xp jsem tohle nikdy nezažil pustil jsem image pres daemona a vždycky pohoda PROSÍM o nějake rady DĚKUJU
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prosím o pomoc s imagema ve windows 7
Říkat, že je pořád nějakej problém je dost široký pojem, já mám WZ 64bit od jejich prvního vydání a problémy téměř žádné.
Jakou verzi (32 nebo 64bit) používáš? Máš je aktualizované a jde o plnou kopii? Nejde o stažené? První obsahovaly chyby.
Jakou verzi (32 nebo 64bit) používáš? Máš je aktualizované a jde o plnou kopii? Nejde o stažené? První obsahovaly chyby.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 7867
-
od zeus