Změna IP adresy kvůli WoW Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

bohnice05
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Změna IP adresy kvůli WoW

Příspěvekod bohnice05 » 09 čer 2010 16:49

Zdravím,
hraji už několik let WoW na freeserverech a teď jsme chtěli jít s kamarády na jeden PVP server. Pořád mi nešlo se připojit a nevěděl jsem co se děje. Zkoušel jsem i z jejich accountů a nic. Proto jsem dokonce přeinstaloval WoW. Nic. Až pak mě to napadlo. Najel jsem si BANLIST a uviděl tam, že na moji ip byl dán ban (79.127.176.7) ... přitom jsem tam nikdy nehrál !! :shock: :evil: ... začal jsem si zjišťovat věci okolo toho a dozvěděl se že mám neveřejnou IP, kterou můj provider INFOS poskytuje více uživatelům. Volal jsem jim ohledně změny ip na veřejnou a to bych musel platit pravidelně více peněz. Kdyby to bylo třeba jednorázově, tak bych byl ještě ochotný na to přistoupit, ale abych měsíčně platil víc? ...ne to si dovolit nemůžu. Změnu neveřejné pro celý můj okruh mi řekli že neudělají protože to není dobře techniky možné... jestli je to pravda nebo prostě nechtějí a jen si říkají, že si třeba připlatím a vyjde to pro ně lépe, tak to nevím... Ale nezmění mi ji. Admin serveru nereaguje, protože má zřejmě hodně práce a emailu denně + i když si žádost přečte, tak si myslím, že mi napíše něco ve stylu, to by mohl říct každý atd... Můžu si nějak já sám změni IP adresu ??
Jsem Apple ovce :lol:.

Jinak mám tuhle sestavu:
MB: MSI B450 TOMAHAWK MAX, CPU: AMD Ryzen 5 3600, GPU: GIGABYTE Radeon RX 5700 XT GAMING OC 8G, RAM: Corsair Vengeance LPX Black 16GB DDR4 3200, SSD: Kingston A2000, M.2 - 1TB, Skříň: Be quiet! Pure Base 500, PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W.

Reklama
Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Změna IP adresy kvůli WoW

Příspěvekod Uziv00 » 09 čer 2010 16:54

Nikoliv. To by byl na síti pěkný zmatek, kdyby si každý mohl měnit IP jak ho napadne. Obě možnosti si už jmenoval - buď si připlatíš, nebo se nad tebou admin serveru slituje a IP adresu uvolní a BAN zruší.

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 09 čer 2010 17:00

Ono to je opravdu pro providera hodně složité. Často má až na vršku sítě jeden NAT za kterým jsou schovaní všichni - musí změnit IP všem nebo nikomu. A určitě to nebudou dělat jen proto, že se jim ozval jeden člověk.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

bohnice05
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod bohnice05 » 09 čer 2010 17:20

Ale nechápu proč se za veřejnou IP musí pravidelně měsíčně platit. Doufám, že bude mít admin trochu porozumění a hlavně mozek. Je přeci logické, že já za to asi nemůžu. Celkově ty IP bany nechápu proč jsou... prostě když uvidí někoho ať mu dají ban na účet, proč hned IP ban, když pak můžou trpět druzí. Nehledě na to, že valná většina providerů nabízí neveřejné IP adresy, protože to je pro ně zřejmě jednoduší.

Jinak mám tuhle sestavu:
MB: MSI B450 TOMAHAWK MAX, CPU: AMD Ryzen 5 3600, GPU: GIGABYTE Radeon RX 5700 XT GAMING OC 8G, RAM: Corsair Vengeance LPX Black 16GB DDR4 3200, SSD: Kingston A2000, M.2 - 1TB, Skříň: Be quiet! Pure Base 500, PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W.

Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Uziv00 » 09 čer 2010 17:28

Zda se za veřejnou IP adresu platí či nikoli je zcela v kompetenci providera. Já ji třeba mám zcela zdarma. Hlavní důvod bude ale ten, že max. množství adres IP verze 4 už pomalu dochází, takže jde i o tlak na zákazníky, aby ji nechtěli. A asi to bude trvat až do doby, než se masově rozšíří IP v6.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 09 čer 2010 17:33

Je tu další možnost, změnit providera co poskytuje veřejnou IP bezplatně k tvému účtu nebo za jednorázovou platbu. Hlavně se vyhni šejdířům z Telefoniky O2.

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 09 čer 2010 18:16

Zablokovat účet jde, ale podvodník si založí druhý a je to tu nanovo. Bys jako admin nedělal nic jiného než mazal účty... Na IP BAN se přistupuje většinou až když nepomůže domluva a uživatel si dělá co chce
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Tholus » 09 čer 2010 19:02

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 09 čer 2010 19:08

To fungovat nebude. I když si obnoví a čirou náhodou dostane novou od providera tak provider si ji nemění -> bez výsledku.
A ta možnost na pevnou IP je asi proxy - strašně by se to lagovalo a nebylo by to hratelné

bohnice05
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod bohnice05 » 09 čer 2010 20:40

zkoušel jsem proxynu a našel jednu která mi valila s ms 100 a rychlost 1,8MB/s ... tak mi jede i moje normální připojení... ale nevím jak to změnit úplně, změnil jsem to jen v prohlížeči... dokonce mi pak BANLIST toho serveru vypisoval adresu proxy a psal ze BAN nemam ale do hry mě to nepustí, na to se to musí změnit nějak v celém PC .... poradil by někdo jak ?

aha tak jsme si toho víc projel a prý je to pak zalagované a nedá se hrát...

Takže žádná možnost jak změnit IP adresu, když mám neveřejnou, není?

Jinak mám tuhle sestavu:

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Tholus » 10 čer 2010 19:41

Nejspíš ne, to co jsem poslal byly poslední možnosti.

bohnice05
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod bohnice05 » 10 čer 2010 21:02

podle routeru mám statickou IP + neveřejnou s více lidma... na takovu potřebuju návod (jestli teda vůbec je) hořší je že i když jsme změnil MAC odpojil atd co tam třeba raděj tak mi to přiřadilo zase tu starou protože oni ji prostě posílají sem do naší vesnice a asi mi to žádnou jinou ani nemůže přiřadit :crazy: :-( zkusím ten Gpass

Jinak mám tuhle sestavu:

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • MAC Adresy
    od draxxx » 10 kvě 2025 16:50 » v Administrace sítě
    4
    8472
    od draxxx Zobrazit poslední příspěvek
    10 kvě 2025 18:46
  • Příchozí email z vlastní adresy, který jsem neodeslal (gmail)
    od Milan21 » 08 srp 2024 16:31 » v Vše ostatní (bezp)
    5
    4286
    od jaro3 Zobrazit poslední příspěvek
    08 srp 2024 20:56
  • Změna poskytovatele internetového připojení
    od Fargotroniac » 09 říj 2024 08:15 » v Sítě - hardware
    17
    7693
    od Fargotroniac Zobrazit poslední příspěvek
    12 říj 2024 18:59
  • Zkratka na plochu - Změna obnovovací frekvence monitoru - TV (hledám)
    od jkmaxfli » 31 bře 2025 13:04 » v Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)
    4
    10593
    od jkmaxfli Zobrazit poslední příspěvek
    31 bře 2025 19:19

Zpět na “Vše ostatní (inet)”