Ahoj, mám takový menší problém a nevím, co s tím. Dvě hodiny jsem se dělala s videem a chtěla uložit. Ale schlazení přišlo, když se načetlo 3000 minut (ukládání) a stále se neuráčilo dokončit. Po 15 minutách jsem to vzdala. A teď nevím, co s tím. Prosím pomozte.
Klidně piště i na icq... 321 418 650... prosím spěchá. // Vytvořeno samostatné téma.
// mike007
Třeba to zkusit znova. Mohlo dojít k zamrznutí. Movie Maker mi občas (jiné) problémy dělal např. s mp3 a proto jsem (a taky neumí avchd) od něj odešel.
Jak velká škoda pro Microsoft tak pro uživatele OS, že něco načne a nedodělá, tedy nedostane produkt do konce, aby z něj byl alespoň průměrný program. Taky by mohl ten svůj balíček Windows Live vylepšit a prodávat. Když by to bylo super, bylo by to dobré. Zatím to za moc nestojí a otravuje s messengerem
Ahojky, film má 231 Kb. Pc nemám pomalý, ale když si udělám vše tak jak se mi líbí a pak dám uložit do Pc - 3000 minut a pořád se to načítá. není možné, že by to bylo přímo tím programem? Popřípadě kde ho mohu odinstalovat... Hledala jsem všude a nikde ho v compu nenašla.
Na počítače žadnej antitalen nejsem a proto mě zaráží to, že nevím co s tím.
Windows movie maker je součástí operačního systému. Odinstalovat (vypnout) ho lze v součástech Windows: Ovládací panely --> Programy a funkce --> záložka Funkce systému Windows.
Názvy složek se mohou jmenovat trochu jinak. XP už půl roku nepoužívám a přesně si ty názvy nevybavuju ...
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
Windows movie maker je součástí Windows XP. Pokud ho nemáš v nabídce, aktivuj si ho ve funkcích systému.
Systém Windows 7 už WMM nemá, ale dá se doinstalovat. Stačí navštívit stránky Microsoftu a tam ho po úspěšném ověření pravosti OS stáhnout.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
buripe: Jak jsem psal výše, XP už nemám nějakou dobu a všechny ty názvy si už nepamatuju. Programy a funkce má Win7. XP budou mít nějaký podobný název, možná Přidat a odebrat programy ... hledej šmudlo ...
Nejlepší hra je Excel!
Dotaz od TorencCullen byl jak odinstalovat WMM, a to může leda v Ovládacích panelech / Přidat nebo odebrat programy / ...součásti Windows
Pokud buripe nemá WMM v nabídce, viz tvůj obrázek musí též do ovládacích panelů a WMM aktivovat. Snad je vše jasné.
Nejlepší hra je Excel!
Zdravím komunitu. Předem se omlouvám pokud se to již zde řešilo ale nenašel jsem.
Potřeboval bych na SSD disku vytvořit oddíl o velikosti cca 150GB.
Volné místo na SSD je cca 350GB.
Pokud chci ale vytvořit nový oddíl tak správa disků umožňuje...
Zdravím,
mám celkem čerstvě nainstalované Windows 11 a už mám problémy s automatickou instalací aktualizací. Mám tam teď dvě aktualizace, ale obě píšou chybu. Samozřejmě jsem Googlil a zkoušel všemožné triky co všude psali, ale bez výsledku. Někdo...
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
## 1️⃣ Instalace Windows 7 téma (oficiální)
1. **Microsoft Store**...
Poslední příspěvek
Uzamykam, abychom predesli zbytecnym dohadum. Myslím si, ze autor zpetnou vazbu jiz obdrzel...
Zdravím.
Kamoš, 70 roku, by si chtěl pořidit něco za rozumný peniz.
Jen video a internet.
Doporučite něco s dobrým displejem?
Dik.
Poslední příspěvek
9990Kč s kódem . IPS displej 300nits, numerická klávesnice, Intel N305 něco jako atom osmijádro, RAM 8GB nelze rozšířit. Windows 11. Opatrnost na mechanickou konstrukci.
Ideálně aby někdo zkušený vypnul zbytečné služby/aplikace na pozadí.
Mozte mi poradit aky mam pouzit video player a ako ho nastavit aby mi spravne prehral video subor co ma hdr a 4K ?
Ja som na internete pozeral ze hdr subori vie prehrat napriklad MPC-HC player. Ale...