Ahoj,
Opět jsem tu a opět mám problém, vlastím externí HDD A-DATA NH92 Slim HDD 2.5" 250GB (http://www.alza.cz/a-data-nh92-slim-hdd ... 167431.htm) a nastal mi menší problém. Jsem zvyknutý často HDD za chodu PC vyndavat a opět připojovat. Ve win XP jsem vždy dal bezpečně odebrat a HDD se poslušně zastavil a já si ho mohl s klidem na duši vyndat. Jenže ve win7 nastala komplikace. Když dám bezpečně odebrat tak se HDD sice odebere ze systému a windows mi hlásí že ho mohu odpojit ale disk se stále točí a já se bojím že ho nějak poškodím pokud ho budu odebírat za chodu. Nevíte jak to udělat, aby se HDD zastavil jako ve win XP ? Děkuji
Externí HDD se nezastaví
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Externí HDD se nezastaví
Já si myslím, že to ničemu nevadí. Windows s ním ukončí komunikaci, takže se nemá co za data ztratit. Jestli vypnou XP proud samy nebo ty ručně už tolik nesejde
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2239
-
od shockwave
Zobrazit poslední příspěvek
01 zář 2024 09:51