Zdvojené ikony na ploše Win 7.

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Odpovědět
majki
nováček

Zdvojené ikony na ploše Win 7.

Příspěvek od majki »

Mám problém s ikonami zástupců na ploše ve Win 7. Při přihlášení do systému a zobrazení desktopu pod mým uživatelským účtem se nejprve normálně zobrazí všechny ikony zástupců, ale vzápětí se přes většinu z nich zobrazí ještě jedna ikona a to ta, kterou windows zobrazí, když nezná program, kterým má daný soubor otevřít. Původní ikona je pod touto ikonou vidět, ta nová ikona ji překrývá. Zajímavé je, že takto nejsou překryty všechny ikony, několik z nich jsou zobrazeny správně. Např. tento počítač je zobrazen správně, ale také několik ikon zástupců programů. Když na plochu přidám novou ikonu, např. tam přidám novou složku, tak se zobrazí správně. A tento problém mám jen já, jiné uživatelské účty na mém PC ten problém nemají. Zkoušel jsem všechno možné, ale už si nevím rady. Poradí prosím někdo ???
CrasherKill
Level 5
Level 5

Re: Zdvojené ikony na ploše Win 7.

Příspěvek od CrasherKill »

Co si založit nový účet?
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Obsah složky se zrcadlí na ploše
    od Grander » » v Windows 11, 10, 8...
    4 Odpovědi
    5513 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Grander
  • Ikony na hlavním panelu.
    od mmmartin » » v Windows 11, 10, 8...