Re-Instal Win XP

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

novoty
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Re-Instal Win XP

Příspěvekod novoty » 09 srp 2010 14:57

Ahoj, NB mám už něco málo přes 3 roky pořád mi na nich jedou původní XP, ale asi jsi dokážete představit jak můj OS vypadá po těch letech.... :D Proto jsem se rozhodl že tam OS přeinstlauji. Jenže žádné DVD s OS jsem k NB nedostal, to není až zas takový problém jelikož vlastním instalční DVD a na NB je nelepen štítek s Product code, jenže licence je vystavena na Acer Incorporated a někde jsem četl že byl problém s aktivací této ''čisté'' instalce a že to vyžadovalo windows upravené Acerem... Můžou tedy nastat nějaké problémy ? Díky

Reklama
Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Stav:

Re: Re-Instal Win XP

Příspěvekod Luboš » 09 srp 2010 15:19

Pokud je Product Key uveden na NB, tak ho zkus zadat při instalaci, problémy by dle mého neměly být.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

novoty
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod novoty » 09 srp 2010 17:59

No, doufám, nerad bych smazal windows a potom zjistil ze mi to pri nove instalci neveme Product key...

Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Luboš » 09 srp 2010 23:16

Tak si ho pro jistotu zjisti malým prográmkem ProductKey Explorer (od firmy NsaSoft - najdeš na netu), zapiš a v případě selhání instalace nahodíš ten původní.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”