Dobrý den
Mám problém za prví s restartováním pc. Myslel jsem si že to bude přehřívání grafické karty, tak jsem jí vyměnil a nic se nezměnilo.Po nějaké době mi vyhořela základní deska, tak i tu jsem vyměnil a s tím i zdroj, ale restartování pořád přetrvávalo.Tak jsem si půjčil i jiný funkční harddisk a počítač se pořád restartuje a ani Ramkama to není, jediný co zůstalo pořád stejný je procesor a kšandy do harddisku je možný že to bude tím ?? počítač jsem i přenesl ke kamarádovi takže tím i vypadává že by byla chyba v zásuvce.. Za druhý mi většína her, programů a věcí co se musí rozbalovat ze zipu, nebo raru hází chybu, bud archív je poškozen nebo že instalace nešla dokončit atd.. a za třetí přestali mi fungovat usb porty.Jak ve předu tak i vzadu.Zkoušel jsem odinstalovat ve správci zařízení a znova nainstalovat, ale nic.Ukáže mi že tam něco je, ale nikdy to nenainstaluje.
CPU: Intel(R) Celeron(R) CPU 2.80 GHz,
Základní deska: MS-7104
Ram: 1 GB
Grafická karta: NVIDIA GeForce 7600GT
Windows XP 2002
Service pack 3
Poruchy PC
Re: Poruchy PC
Píšeš o CRC chybě v archivech rar nebo zip (většinou to je vadnýma ramkama). Ale to jsi vyloučil, takže je to vadná deska.
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
Desku vyměnil. Mrkni se na teploty (HWmonitor v podpise). Jsou 2 možnosti...
- vadný disk, který "padá"
- přehřívání CPU
- vadný disk, který "padá"
- přehřívání CPU
Návod na HiJackThis log*HWMonitor*CCleaner*HWInfo
KDO SE MOC PTÁ, MÁLO GOOGLÍ!
CS 1.6. The Best Game.
2x3.1Ghz|4GB|HD4250|500GB 7.2k|Fortron 400W
KDO SE MOC PTÁ, MÁLO GOOGLÍ!
CS 1.6. The Best Game.
2x3.1Ghz|4GB|HD4250|500GB 7.2k|Fortron 400W
Zip i Rar, taky jsem si myslel že to budou ramky, ale mám dvě, tak jsem zkusil jednu do obou slotů a i druhou do obou slotů, pořád stejná chyba...
Přehřívání cpu už je docela možný, ale jaký mají být teploty v normálu ???
Přehřívání cpu už je docela možný, ale jaký mají být teploty v normálu ???
a diskem to taky není mám dva zkoušel jsem oba.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Změř teploty, třeba pomocí HWiNFO32 a vlož sem výsledky.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Vím že to bude asi blbá otázka, ale píšeš tu jen o výměně HW, zkusil jsi přeinstalovat OS ?
Když jsem vyměnil harddisk tak tam byl i jiný Windows je to snad první věc která by mě napadla néé
Teploty hned napíšu .

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Doporučuji otestovat RAM programem Memtest a to alespoň 2 až 3 x celý test a zkontrolovat disk s opravou případných chyb. Podívej se do Správce zařízení zda tam není "?", nebo "!".
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Motherboard: max 36°C
CPU: max 40°C
Auxiliary: 47°C
Harrdisk: 42°C
Grafická karta: 53°C
Ještě něco mám k tomu napsat ???
CPU: max 40°C
Auxiliary: 47°C
Harrdisk: 42°C
Grafická karta: 53°C
Ještě něco mám k tomu napsat ???
Když jsem dělal ten memtest, tak mi to tam hází samí errory a píše že: Mem test has detected that your computer cannot accurately store data in RAM. You need to fix this.
Jde to nějak opravit ??
Jde to nějak opravit ??
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Opravit RAM paměti nejde, pouze vyměnit. Otestuj každou pamě't RAM zvlášť, pokud máš více jak jednu a tu vadnou tam pak nedávej.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Zpět na “Problémy s hardwarem”