Zdravím,
stáhnul jsem ze stolu externí HDD HP Simple Save 2TB, po pádu se nepřipojí k pc, po zapnutí se ozvou 3 stejné dvoutónové bzučivé signály a dál již jen bliká kontrolka chodu. Takže je DEATH?
Díky za zkušenosti
Milan
Harddisk mi spadnul na zem a teď jen bzučí. Odešel?*
Harddisk mi spadnul na zem a teď jen bzučí. Odešel?*
Naposledy upravil(a) Myloš dne 19 zář 2010 08:02, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Zlidštění nadpisu „Pád HDD :-(“
Důvod: Zlidštění nadpisu „Pád HDD :-(“
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pád HDD :-(
Pokud crashnul na zem a dělá tohle, tak si myslím, že bude po něm
Můžeš se pokusit jej rozebrat a zkontrolovat škody

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Pád HDD :-(
Neber ako navádzanie :) na zlé..... ale čo tak reklamovať a zamlčať ten pád na zem? :/ Dáta zachráni špecializovaná firma za cenu prvyšujúcu asi pôvodnú cenu hdd.... :(
samael.35
-
- Pohlaví:
Re: Harddisk mi spadnul na zem a teď jen bzučí. Odešel?*
Nemusí být K.O., to že se ozvou ty tóny znamená že funguje interní diagnostika - otázkou ale je, jakou chybu to hlásí?
Obrátil bych se na technickou podporu disku - co to znamená.
Nějakou demontáž bych prozatím rozhodně nedoporučoval, pokud tím není myšleno jen vytažení z rámečku, kontrola kabelů, konektorů, jumperů apod.

Nějakou demontáž bych prozatím rozhodně nedoporučoval, pokud tím není myšleno jen vytažení z rámečku, kontrola kabelů, konektorů, jumperů apod.

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Harddisk mi spadnul na zem a teď jen bzučí. Odešel?*
Samozřejmě jsem rozebráním myslel pouze vytažením z case. Třeba jen někde vypadl kabel, tak proto.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Zpět na “Problémy s hardwarem”