systémové požadavky
• Microsoft Windows 7 or Microsoft Windows XP (SP2 or later)
• Intel Pentium 4 processor, 3 GHz or higher with SSE2 technology, or AMD Athlon® processor, 3 GHz or
higher with SSE2 technology, dual-core supported
• 2 GB RAM (minimum), 3 GB RAM (recommended)
• 2.5 GB free disk space for default installation or 2.6 GB for full installation
• 1,024 x 768 display with true color (minimum), 1,280 x 1,024 true color (optimal)
• 128 MB graphics card, 256 MB or greater, Microsoft Direct3D
prosím o tipy.
NTB pro AutoCAD Architekture 2011 do 15.000
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: NTB pro AutoCAD Architekture 2011 do 15.000
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
jsem laik a NTB není pro mě. Ve specifikaci píšou o CPU nad 3GHz. Bude tedy Intel Core i3 370M s frekvencí 2,4 GHz stačit?
- Martimos
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
2,4 GHz je frekvence pouze jednoho jádra a jelikož je ten procesor dvoujádrový, tak se myslím nemusíš obávat :) Sám na stejném procesoru používám AutoCAD i Inventor a naprosto bez problémů.
Jednoduchost je maximální propracovanost. - Leonardo da Vinci
ok, to jsem chtěl vědět... díky :)
V případě, že by ten program nevyužíval dvě jádra, tak by ten rozdíl 0.6GHz, nevadil, i3 je už dobrý procesor, ale jelikož ten program umí využívat obě dvě jádra, tak nebude problém.
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”