Dobrý den,
mám problém se stránkou na svém webu http://pozemky-dalnice-plzen.cz, v "Nabídka k pronájmu - Specifikace pozemku". Při testování se tato stránka zobrazí tak jak má. V případě umístění na web, nevidím její konec. Kde dělám chybu? Stránky si tvořím pomocí WebSite X5 v8 - Evolution.
Díky
Specifikace pozemků - zobrazení Vyřešeno
Specifikace pozemků - zobrazení Vyřešeno
Windows 10 Home, verze1809, 64 bitový oper.sys.,platforma x64, RAM 8 GB, procesor Intel® Pentium ® CPU B960 @ 2,20GHz.
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Specifikace pozemků - zobrazení
nevidíš konec tabulky že?
zkus dát margin-bottom na nějakou šílenou hodnotu, třeba se to odtrhne, ale je to jen test, nevim v čem je chyba :(
nechápu ale proč tam máš 5(nebo kolik) DIVů, které končí úplně stejně, to neumíš dát kod do jednoho bloku?
zkus dát margin-bottom na nějakou šílenou hodnotu, třeba se to odtrhne, ale je to jen test, nevim v čem je chyba :(
nechápu ale proč tam máš 5(nebo kolik) DIVů, které končí úplně stejně, to neumíš dát kod do jednoho bloku?
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
iPhone XS
Chtěl jsem ti poradit, ale jakmile se mi z repráků vyvalily zvuky, o které jsem si neřekl, hned jsem tu stránku zavřel.
Odpusť hrubá slova, ale ozvučené stránky (vyjma těch, kde se to předpokládá, jako je např. internetová TV nebo rádio) jsou svinstvo a jejich autory bych střílel. Důvodů je dostatek:
Odpusť hrubá slova, ale ozvučené stránky (vyjma těch, kde se to předpokládá, jako je např. internetová TV nebo rádio) jsou svinstvo a jejich autory bych střílel. Důvodů je dostatek:
- Poslouchám něco jiného a dohromady to netvoří harmonický celek
- Mám sice zapnuté repráky (třeba kvůli signalizaci pošty nebo ICQ), ale nic neposlouchám, protože v místnosti někdo spí a do toho najednou tohle
- Kvůli slabému filmu jsem vyšponované repráky naplno a zapomněl jsem je stáhnout
- Jsem v práci a najednou se na celou kancelář cosi ozve
- V blízkosti někdo spí
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Náhodou ta hudba byla fakt příjemná :)
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Když si chci poslechnout příjemnou hudbu, tak si ji pustím. Kdyby bylo na stránce klikátko „Chcete si pustit příjemnou hudbu“, neřeknu ani fofel, ale jakmile na mě stránka bez varování vybafne, má její autor štěstí, že ho nemám po ruce.
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
taky jsem chtěl dát na rádiovej web zvuk v pozadí ale naskytli se 2 problémy: při přechodu na jinou stránku se to znova bufferuje takže by to nebylo plynulé
pak samozřejmě ne každý to chce poslouchat a jen se jde kouknout co kdy hrajem takže by ho to jen odradilo
Myloš: máš Vista/7? použij ovládání hlasitosti programů, tam můžeš ovládat hlasitost jakýhokoliv programu :-)
pak samozřejmě ne každý to chce poslouchat a jen se jde kouknout co kdy hrajem takže by ho to jen odradilo
Myloš: máš Vista/7? použij ovládání hlasitosti programů, tam můžeš ovládat hlasitost jakýhokoliv programu :-)
iPhone XS
iPhone XS
CZechBoY:
Nikoli – jsem relativně spokojený uživatel vyladěných XP.
Ale i kdybych měl W7, proč bych na směšovači stahoval prohlížeč, když i z něj ty zvuky často potřebuju (YouTube, ČT24…).
Nikoli – jsem relativně spokojený uživatel vyladěných XP.
Ale i kdybych měl W7, proč bych na směšovači stahoval prohlížeč, když i z něj ty zvuky často potřebuju (YouTube, ČT24…).
- Mýliti se je Myloš.
Děkuji, s tou hudbou něco udělám. Případně ji odstraním a uznávám, že někomu může být příjemná a někoho uvést do stavu běsu. Jsem rád, že jsem nebyl při ruce.
CZechBoY » Lis 25, 10, 19:26 - zkus dát margin-bottom na nějakou šílenou hodnotu, třeba se to odtrhne, ale je to jen test, nevim v čem je chyba :(, nechápu ale proč tam máš 5(nebo kolik) DIVů, které končí úplně stejně, to neumíš dát kod do jednoho bloku? Program upravuji pomocí WebSite X5 v8 - Evolution.
Myloš » Lis 25, 10, 22:20 - Chtěl jsem ti poradit, ale jakmile se mi z repráků vyvalily zvuky, o které jsem si neřekl, hned jsem tu stránku zavřel. Hudbu zruším, nebo se pokusím aby byla slyšet jen na vyžádání.
Prostě Vám všem patří Dík.
CZechBoY » Lis 25, 10, 19:26 - zkus dát margin-bottom na nějakou šílenou hodnotu, třeba se to odtrhne, ale je to jen test, nevim v čem je chyba :(, nechápu ale proč tam máš 5(nebo kolik) DIVů, které končí úplně stejně, to neumíš dát kod do jednoho bloku? Program upravuji pomocí WebSite X5 v8 - Evolution.
Myloš » Lis 25, 10, 22:20 - Chtěl jsem ti poradit, ale jakmile se mi z repráků vyvalily zvuky, o které jsem si neřekl, hned jsem tu stránku zavřel. Hudbu zruším, nebo se pokusím aby byla slyšet jen na vyžádání.
Prostě Vám všem patří Dík.
Windows 10 Home, verze1809, 64 bitový oper.sys.,platforma x64, RAM 8 GB, procesor Intel® Pentium ® CPU B960 @ 2,20GHz.
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
když na někoho reaguješ(cituješ) tak dej citovat a nekopíruj to, hlavně když potom ani neodřádkuješ, není poznat co jsem psal já a co ty 
prostě ten proggrma je asi divnej, lepší je psát kod normálně ručně, aspoň víš co píšeš, ale takhle máš 8DIVů místo jednoho :(
ten margin asi nepomůže, ale zkus to

prostě ten proggrma je asi divnej, lepší je psát kod normálně ručně, aspoň víš co píšeš, ale takhle máš 8DIVů místo jednoho :(
ten margin asi nepomůže, ale zkus to
iPhone XS
iPhone XS
(CZechBoY) Provedu.
Tak jsem si pohrál s videem a hudbou (Myloš » Lis 25, 10, 22:20 )a dopadlo to tak, že video se mi dostalo do textu. Až když kliknu třeba na "poptávku" a pak se vrátím na stránku domovskou, video je na místě, které jsem mu zadal. A opět při testu je vše v pořádku.
Hlavně nefackovat, díky.
Tak jsem si pohrál s videem a hudbou (Myloš » Lis 25, 10, 22:20 )a dopadlo to tak, že video se mi dostalo do textu. Až když kliknu třeba na "poptávku" a pak se vrátím na stránku domovskou, video je na místě, které jsem mu zadal. A opět při testu je vše v pořádku.
Hlavně nefackovat, díky.
Problém s videem vyřešen. Hlavní proplém nadále řeším. 

Zpět na “Web-tipy a vaše weby”