Nefunčný Windows + Ubuntu
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Nefunčný Windows + Ubuntu
V PC mám nainštalovaný Windows, ktorý mi pred časom padol. Chcel som do PC nainštalovať aj Ubuntu, do času, kým sa mi nepodarí nahodiť Windows. Ubuntu som stiahol do bratovho notebooku, že ho napálim na DVD. Stiahlo mi ho ako .ISO súbor. A teraz neviem, že či ho mam napaliť na DVD ako .ISO alebo ho mám napáliť už rozbalené ?
- defender3
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nefunčný Windows + Ubuntu
Pokud to chceš vypálit ( pouze ISO. soubor ), tak to vypal přes active-iso-burner, anebo si to rozbral a vypal co klasicky.
// Co je to za zhovadilý nápad dávat linky do CODE? Jak na to máme asi kliknout?
// Myloš
// Co je to za zhovadilý nápad dávat linky do CODE? Jak na to máme asi kliknout?
// Myloš
V životě by mě nenapadlo rozbalovat ISO, abych ho pálil. Pokud použiju program, který dovede pálit ISO (právě pálím ISO Kubuntu programem UltraISO), mám záruku, že nic nepokazím.
Doufám jen, že nehodláš to ISO vypálit tak, že bude na disku soubor s příponou ISO.
Doufám jen, že nehodláš to ISO vypálit tak, že bude na disku soubor s příponou ISO.

- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Normálně to vypal jako ISO, myslím, že to zvládne i vypalovací program přímo ve Windows 7 (pokud ho máš...) Potom to normálně spusť a nainstaluj...
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud chceš mít to CD bootovací, tak to musíš vypálit jako obraz disku. ISO ti to nenačte
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Instalační program Windows - pravý klik na soubor - vypálit obraz (žádný problém...)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 7747
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
14 říj 2024 21:13