Dobrý den,
mám notebook HP Compaq 6710b a na pravé straně se mi "povedlo" vylomit středový výlisek u jednoho z USB portů. Ráda bych věděla, jestli je možné USB vyměnit, jak je to složité a kolik bych si asi měla připravit peněz, tj. jakou přibližnou částku asi tak můžu od servismanů čekat na faktuře.
Díky moc.
Výměna USB portu
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Výměna USB portu
Záleží na servisu, jak posoudí závadu. Někdo to prostě odpájí a napájí tam nový port a někdo bude líný a vymění rovnou celou desku, takže přesnou cenu ti tady nikdo neřekne.Může to být v řádu stovek, ale i tisíců.
Jak se ti to vůbec povedlo? Já jsem hodně neopatrně již 2x zalomil flashku v portu, ale ulomit ten středový bazmek se mi ještě nepovedlo
Jak se ti to vůbec povedlo? Já jsem hodně neopatrně již 2x zalomil flashku v portu, ale ulomit ten středový bazmek se mi ještě nepovedlo
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
No. Nevšimla jsem si, že kabel od modemu je ve zdířce jen na půl a ten kabel jsem následně omylem přišlápla. A bylo. Já jsem si říkala, že by snad šel jen vyměnit jen ten port, počítač teď jinak od září vcelku úspěšně funguje - po předchozích ročních peripetiích a já bych nerada, aby zas nastaly nějaké problémy.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud jsem dobře hledal, notes má (měl) celkem 4 USB porty. Pokud potřebuješ obsadit všechny, bude asi nejlevnější variantou koupit USB HUB a tím obsadit jeden ze zbývajících portů. Je to sice krám a kabel navíc, cena by to však mohla trochu zlehčit 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Synology router RT2600ac nelze upravovat předávání portů
od pebura » 14 lis 2024 00:44 » v Sítě - hardware - 2
- 3084
-
od pebura
Zobrazit poslední příspěvek
26 lis 2024 17:18
-
-
- 2
- 2150
-
od viktorsavo
23 pro 2024 13:29
-
- 4
- 4801
-
od amirinda
13 črc 2024 18:00
-
- 10
- 4253
-
od Montys
25 lis 2024 14:04
-
-
Výměna GPU a CPU update BIOSu.? Příloha(y)
od bugicek7lpCZ » 27 úno 2025 12:29 » v Taktování a další úpravy PC - 2
- 10923
-
od bugicek7lpCZ
27 úno 2025 12:51
-