Zdravím, mám notebook GIGABYTE Q1580P-934PCZ a chci se zeptat, jestli mi utáhne externí 27" monitor (hlavně filmy, internet, fotky – ne hry), díky.
/*
1) Oprava nadpisu „Externí 27" monitor“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Externí 27" monitor“ nepopisuje vůbec nic. „Externí 27" monitor“ co? Externuje? Monitoruje? Copak ten mrška monitor jenom dělá? Nebo nedělá? Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
2) Oprava příspěvku – dělej, prosím, za diakritikou mezery. Toto není SMS, abys potřeboval šetřit počet znaků. Nebudeš-li dělat za diakritikou mezery, vznikne chrchel písmen, který lidi neradi čtou.
Myloš
*/
Utáhne můj notebook 27" monitor?*
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Utáhne můj notebook 27" monitor?*
Utáhnout by to měl. Záleží ale jaké rozlišení má ten monitor a jaké zvládá ta grafika. Myslím si ale, že nebude problém. Přinejhorším to nepojede na plná rozlišení toho monitoru (místo full HD to pojede jen HD Ready)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 10859
-
od JuRas
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 13:41