Zdravím Vás,
mám takový problém. Včera večer jsem se chtěl podívat na facebook, ale když jsem na něj najel tak se mi úvodní stránka načetla nějak divně. Nevím jak se tomu přesně říká, ale jakoby jenom text a kolonky, bez žádného grafického projevu jak tomu obvykle je. Jinak mám doma ještě jedno PC a zkusil jsem do něj akorát přehodit internetový kabel a dělalo to to samé, což je celkem divné. Že by to bylo internetem? Žádná jiná stránka to jinak nedělá. Prosím Vás všechny tímto o radu a budu rád za každou pomoc. Jedincům, kteří by mi byli ochotni pomoci, mohu poslat screen. Předem všem děkuji za odpověď.
Tady máte screeny, ten první je před a druhý po přihlášení:
http://i53.tinypic.com/2s8pgqu.png
http://i53.tinypic.com/t0hxuh.jpg
Jinak když se přihlásím a dám nastavení tak se ta stránka chová normálně a vypadá tak jak má. A když jsem se zkoušel přihlásit na kámošův FB, tak jsem sice zadal špatné heslo, ale poté se taky chovala normálně a když jsem dal přihlášení tak vypadala taky normálně. Ale když jsem se přihlásil tak to znova vypadalo tak, jako na druhém screenu.
nefungující FB
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: nefungující FB
Vymaž cache prohlížeče a zkus to znova. F5 jsi zkoušel?
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To je jak kdyby se ti v prohlížeči rozhodily CSS. Chrome mi toto dělal také, na mozille problémy nemám. Pokud máš tu novou beta verzi Chrome, tak se možná ani nedivím. Ten mi každých 5 min. padal. Oni to bezmyšlenkovitě vypustí mezi lidi, aniž by to měli řádně otestované.
Souhlasím s promazáním cache a přidávám radu - vyzkoušej jiný prohlížeč..
Souhlasím s promazáním cache a přidávám radu - vyzkoušej jiný prohlížeč..
Cache jsem zkoušel vymazat, F5 jsem taky zkoušel, ale nepomohlo to... Jinak zkoušel jsem jiné prohlížeče (IE, Opera) a dělá to to samé...:-/ Ten Chrome mám už přes rok.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mám takovej pocit, že to tady někdo nedávno řešil, ale nepamatuju si už konkrétně co to bylo a ani název vlákna, takže zkus pohledat.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”