Ahoj,
mám takový problém. PC fungovalo vše jak mělo, PC sme převezli na jiné místo, zapojili vše jak má a připojili novou myš a klávesnici. A tady se vyskytla chyba, v načetlých Windows XP myš ani klávesnice nejevila známky ,,života". Myš po připojení do USB svítí klávesnice se rozsvítila ale pak zase zhasla. Do Biosu se tedy dalo, ale potom moje drahá polovička nějakym způsobem zneaktivnila USB v biosu, a tak uz nic nesviti a ani nezlze otevřít Bios. Koupila jsem proto takovej ten malej hajzlík co mi to dovolí zapojit přes PS/2..ale stále stejný problém, sice myš svítí, ale klávesnice vůbec nic..klidně bych dovolila přeinstalovat, nemám tam nic moc žádná data, ale bez klávesnice?:-/ prosím poraďte co s tím. Uplne na začátku před převozem byla připojena myš i klávesnice přes PS/2.
Dík za radu, a omlouvám se za mé laické vysvětlení;)
nefunkční myš a klávesnice
- shen477
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: nefunkční myš a klávesnice
Zkus přeinstalovat ovladače ke klávesnici, ale může to být taky porucha v klávesnici. Přes PS2 by ste se měli do BIOSu dostat - ten nereaguje/reaguje jen na USB klávesnice. Když tak v BIOSU je to funkce USB Controler - ENABLED a USB Legacy support - ENABLED. Můžete vyzkoušet i jinou klávesnici aby ste zjistili případnou poruchu v klávesnici. A tím malím hajzlíkem myslíte redukci?
Než se zeptáte :::::: Než založíte téma

No ovladače nemůžu zkusit, protože se nemám jak přihlásit. Když připojím klávesnici, ano přes redukci;) tak se klávesnice ani nerozsvítí. Prave asi byla chyba v tom že se odpojili v biosu to usb a ted to nemuzeme nijak nastavit:-/. Klávesnice funguje když ji připojím k ntb.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus si půjčit klávesnici do PS2 a následně v BIOSU opravit nastavení.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2024
-
od Kminek