Zdravím,
mám prosbu, potřebuji trošku poupravit useklou mp3, zeslabit ji ke konci. Stáhla jsem si pár programů typu sound forge od sony, ale chce to po mě klíč, který nemám a poplatek. Snad je tady někdo, kdo by mi mohl poradit nějaký program, za který bych nemusela kvůli jedný mp3 platit, děkuji moc.
Fade out
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Fade out
Virtual DJ Home a pak tam ručně ten fade out udělat 

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Nebo takový milý prográmek Audacity - kvalitní freewarová varianta editace zvukových souborů
I believe in winners and loosers and in freedom to fail
Děkuji, pomohli jste mi :)
Opět Audacity je vynikající free program, ale pokud s ním obrábíte MP3, nejprve provede dekompresi (import), a potom při ukládání znovu komprimuje do MP3 s novou ztrátou kvality.
Jednoduché úpravy mp3 bez ztráty kvality výborně zvládá mp3DirectCut – střihy, lepení, změny hlasitosti, včetně fade-in/outů.
Jednoduché úpravy mp3 bez ztráty kvality výborně zvládá mp3DirectCut – střihy, lepení, změny hlasitosti, včetně fade-in/outů.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”