Ahojte, kupil som si novy notebook Asus N61Jv a je tam tato grafika. Mam aktualizovany windows 7 64 bit.
V tomto notebooku su vraj dve grafiky a asi to je problem. Nejde mi hra counter strike 1.6, notebook uplne zamrzne.
Dnes som si stiahol aj novy Crysis, zvuk ide, ale obrazovka je čierna. Piše niečo po anglicky že neviem najst podporovanu grafiku a nejake čisla id=0x8086, device id=0x0046. V ovladacom panely NVIDIA mam v globalnych nastaveniach nastavenu grafiku GT325M. Velmi ma to hneva, že si nemožem zahrat žiadnu hru.
Ak by mi niekto vedel poradit, bol by som mu velmi vdačny.
problem s grafikou NVIDIA GEFORCE GT325M 1GB
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: problem s grafikou NVIDIA GEFORCE GT325M 1GB
Obrať se tam, kde jsi to stáhnul. Warez se tu nepodporuje.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Ale o to nejde, mne na notebooku nejde viac hier a ja sa nepytam na problem s hrou, ale na problem s grafikou, ako zistit či je funkčna, ako prepnut grafiku, alebo ked ma niekto podobny problem ako ho riešil. Tie hry som uviedol len ako priklad čo je s notebookom
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vyzkoušej to se hrou, jenž je legální a pak se dá vyloučit nejrůznější nepřístojnosti cracků u her. Nedá se vyloučit, že ti Windovsy nějaký crack nakopnul.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
v integrovanej grafike som dal vratiti zmeny, lebo ju windows aktualizoval a potom mi to šlo a celkom dobre, vobec nesekalo, teraz som tu aktualizaciu zakazal, tak možno to bude fungovat aj ked reštartujem notebook, ono nie je problem v hre, ale v prepinani grafik, integrovanu grafiku windows aktualizoval a od vtedy som mal s tym rozne problemy, asi som to mal riešit inak, ale neviem ako.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1528
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
20 srp 2024 07:13