Některé reproduktory nehrají *
Některé reproduktory nehrají *
Ahoj mam repoduktory basu a 4 repraky a hraji mi jen 2 z nich ty co jsou zapojeni v base v front out ale ty v sorroung nehraju nevite cim to je ? diky v zadu v pc je to dobre podle barev snad zapojene
Naposledy upravil(a) Myloš dne 11 čer 2011 12:06, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Reproduktory“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Reproduktory“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Důvod: Oprava nadpisu „Reproduktory“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Reproduktory“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
-
- Pohlaví:
Re: Reproduktory
Musíš to také nastavit v ovladacícch panelech - Zvuky a zvuková zařízení.
co tam mam presne nastavit mam tam jako vychozi reproduktory nevis co presne ? diky
-
- Pohlaví:
Nevím jaký máš systém - to bys měl uvádět u každého dotazu! Ani jaké reproduktory, takže screen z XP.
mam win 7 a toto tam nemuzu najit :(
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ale je to tam, hledej šmudlo...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
ahoj pořád jsem to nenašel pomocte :( chci si uzivat pisnicky na plno 

Nevim co máš za ovladače ale já to mám: Ovládací panely\Správce zuku Realtek HD a v Konfigurace reproduktorů vybereš to co máš.
Btw, máš 4 satelity a jeden subwoofer? Nechybí ti center?
Btw, máš 4 satelity a jeden subwoofer? Nechybí ti center?

Just Fucking Google It!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Mam taky creativy 5.1 a kdysi jsem mel kalsickou integrovanou zvukovku a hraly jen 2-3 satelity, pote jsem si koupil soundblasterku zapojil vsechny 3 jacky a jedou vsechny na super vykon..
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
556996324 píše:ahoj pořád jsem to nenašel pomocte :( chci si uzivat pisnicky na plno
Ale písničky jsou stereo...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nové reproduktory ale digitální ne cinch
od p3v4x » 24 lis 2024 20:39 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 0
- 1265
-
od p3v4x