norton antivirus

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

makojed
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

norton antivirus

Příspěvekod makojed » 10 srp 2006 14:14

ahoj nově jsem si nainstaloval norton system works premier 2006, ale narazil jsem i na jiné produkty
které jsou : norton antivirus 2006
norton internet security 2006
tedy musí se ještě doinstalovat tyto dva produkty nebo již jsou zakomponovány do norton system works, nebo to jsou rozšířené vydání protože v norton system works určitě antivir je.
položku norton internet security jsem v menu works nenašel.
jesdtli někdo používáte tyto nástroje prosím poradte

Reklama
fredik
člen Security týmu
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod fredik » 10 srp 2006 14:37

norton antivirus 2006 - jedná se jen o antivirus

norton internet security 2006 - Obsahuje: Norton AntiVirus™*, Norton™ Personal Firewall, Norton™ Privacy Control, Norton AntiSpam™, & Norton™ Parental Control - jedná se o komplexní řešení ochrany

norton system works premier 2006 - také obsahuje antivir ale je spíš zaměřený na zálohování a obnovení, k ochraně důležitých dat (Optimalizace, defragmentace, odstraňuje dočasné soubory atd.)

makojed
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod makojed » 10 srp 2006 15:09

takže doporučuješ přiinstalovat tyto dva produkty, já měl jenom strach aby se nepřeinsalovali jeden na druhého

fredik
člen Security týmu
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod fredik » 10 srp 2006 19:42

Já zas až tak ty balíky od Symantecu neznám, ale v NSWP(norton system works premier) máš už nortona antivira implementovaného. Řekl bych že doinstalování NIS(norton Internet Security) do NSWP není možný, ale také třeba ne (možná varianta je že by došlo k přepsání jednoho produktu přes ten další a to by mohlo pak v nejhorším případě vést až k nestabilitě systému) ja nevím. Ale jestli sis pořídil ten produkt za účelem komplexní ochrany při přístupu na internet tak bych spíš zvolil ten NIS.

Přece jen je NSWP spíš primárně určen k optimalizaci PC ....

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”