Ahojda vsem,
mam prosbu. mam doma vyse uvedeny router. Propojim ho v poradku s pocitacem a internetem pomoci kabelu. Vse sviti zelene tak jak ma. Jen kdyz projdu instalaci, napise mi hlasku:
"Click'n Connect nemuze najit smerovac. Zkontrolujte pripojeni kabelu a ujistete se, ze je smerovac zapnuty" .
Kabely jdouci k routeru jsem zkontrolovala, zda jsou dukladne zapojeny, i kabel vedouci k pc. Nahore na pude mame od poskytovatele AP, ktere nam taha internet k nam domu. Doma mam router, protoze si chci pripojit jak pevny tak treba i notebook...Prosim o radu, uz nevim co s tim. Diky. Lenca.
Mam WIn XP.
U rodicu mam ten samy router a bezi naprosto v poradku.
D Link Dir 600
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: D Link Dir 600
Na nějaké instalačky hoď bobek a udělej to normálně přes webovou administraci. Takto často ani nevíš, co to za tebe nastaví
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
ahojda,...ok myslis pres ip adresu 192.168.0.1 ? a co tam mam vse nastavit? :-)
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Já jsem myslel, že víš co budeš v té instalaci nastavovat
Abych poradil co dál, musím vědět, jakou IP dostaneš, když nemáš připojený ten D-Link

V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
od poskytovatele mam dynamickou ip adresu... jinac mym cilem je mit pres router propojeny pevny pc - na nem se to snazim nastavit + si pripojit obcas pres wifi notebook.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To mi jaksi nepomůže. Potřebuju vědět aspoň první tři kolonky, když se ti to nechce zveřejňovat celé
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
ahojda, ja ti to info klidne reknu, jen se do te stranky musim dostat. Pisu to pres mozillu,ale nechce mi ji nacist - hlasi mi to chybu, ze stranka je nenalezena. Nechci ted vypadat jako lama, ale v pc je nainstalovany IE 8,ale neni nikde moznost ho spustit - resp.ani na plose,ani ve startu neni ikona. A kdyz projdu programfiles tak tam je sice slozka IE ale neni tam spustitelny soubor...takze fakt uz nevim co s tim vsim dal 
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Čer 2011 19:54) ---
ahojda, tak jsem se pres operu dostala na tu stranku 192.168.0.1, dostala jsem se do toho nastaveni..dala jsem jak internet tak wifi pres nakyho pruvodce..vse jsem odklikala,akorat v jednom kroku po me chtel vymyslet si heslo...no a kdyz jsem se pak odhlasila a chtela znovu prihlasit pod tim puvodnim heslem od vyrobce, napsal mi ze davam spatne heslo...zkousela jsem i to me nastavene a situace stejna
Odstraněn duplicitní příspěvek! Pic

--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Čer 2011 19:54) ---
ahojda, tak jsem se pres operu dostala na tu stranku 192.168.0.1, dostala jsem se do toho nastaveni..dala jsem jak internet tak wifi pres nakyho pruvodce..vse jsem odklikala,akorat v jednom kroku po me chtel vymyslet si heslo...no a kdyz jsem se pak odhlasila a chtela znovu prihlasit pod tim puvodnim heslem od vyrobce, napsal mi ze davam spatne heslo...zkousela jsem i to me nastavene a situace stejna

Odstraněn duplicitní příspěvek! Pic
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Start -> spustit a tam napiš "iexplore" bez uvozovek.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2954
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
27 led 2025 16:39
-
-
Herní PC okolo 20k OPRAVA link košíku Příloha(y)
od Samlitt » 02 dub 2025 20:52 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 5
- 1963
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
03 dub 2025 20:50
-
-
-
Outlook, účet Google a Family Link - jak připojit
od MK_Vs » 28 pro 2024 19:10 » v Kancelářské balíky - 1
- 2555