Dobrý den, můžete mi pfrosím někdo poradit co bych mohl zkusit aby se mi nezasekával počítač. Pokaždé když chce po nějaké aktualizaci nebo instalaci restartovat tak zůstane jen tato černá obrazovka: Na nic nereaguje a jediné co jde udělat tak odpojit od sítě a po chvilce znova zapnout. Předem děkuji za rady a pomoc. Kuba
Já ext. HDD nikdy neměl, a ani ho nepotřebuji. A i kdybych ho měl, rozhodně bych ho nenechával stále zapojený a nebral ho třeba jako pevný disk.. potom to jsou akorát problémy, pevný disk je můj, externí opravdu nevyužívám :)
Můžeš ho zapojit jen když třeba tam něco potřebuješ a vypojovat ho. Od čeho máš ten pevný?
Chápu to správně, že když zapnu počítač tak mám potom zmáčknout klávsu DEL? Tak to vůbec nic nedělá. Sorry za křupanský dotazy, ale počítač mám k tomu aby mi sloužil, nikdy jsem neměl čas zajímat se o to jak funguje. Takže je-li sebemenčí problém tak jsem v koncích.
Klávesu DEL stiskej po spuštění PC, dokud BIOS nenaběhne.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!