Nový mobil, na ceně nezáleží!!! Vyřešeno

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Qwasyx0
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Nový mobil, na ceně nezáleží!!!

Příspěvekod Qwasyx0 » 03 srp 2011 21:36

Ahoj, kámoška by chtěla doporučit mobil, cituji: "pamět velká,dobrý přehrávač,filmy,videa,mp3..proste vse,internet,wifi,bluetooth,fotak co nejvic mpx..."
A hlavně, na ceně nezáleží, prej jí to někdo koupí a je jedno kolik to bude stát :D asi se s tim pánem seznámím...Každopádně já jsem jí doporučil iPhone 4 a Samsung Galaxy S II...
Co byste doporučili vy jako nejlepší mobil?
CPU / AMD Ryzen 7 5800X + Be quiet! DARK ROCK 4 MB / MSI MAG B550 TOMAHAWK RAM / G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB Neo GPU / ASROCK Radeon RX 6800 XT 16G PSU / Corsair RM750x (2018) SSD / Samsung 970 EVO 1TB HDD / Seagate IronWolf 2TB Case / Fractal Design Meshify C Tempered Glass + Fractal Design Prisma AL-14 ARGB 3-Pack

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Nový mobil, na ceně nezáleží!!!

Příspěvekod memphisto » 03 srp 2011 21:39

Ač nejsem fanda Apple, tak s iPhonem nadělá nejvíc parády a nejlíp v bílé barvě, protože Hello Kitty nedělají
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Ondys
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Ondys » 03 srp 2011 21:47

Na výběr má asi ty 2 nej - iPhone 4 a Samsung Galaxy S II ;) Ať se rozmyslí sama... Asi bych šel do toho Samsunga, ale jelikož mám rád i eleganci a luxus tak bych si vzal iPhona...
Vem si to takhle, kamarád má iPhone a plno věcí na něm nemůže dělat (např. normální odeslání písničky přes bluetooth - nejde... příjmout to může jedině další iPhone) , já mám Samsung a jsem 100% spokojen... ;) Plno neomezených funkcí - Apple to má taky, ale vše celkem dost placené...
Never stop dreaming.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 03 srp 2011 21:51

Android je trochu horší na ergonomii :lol: iPhone je blbuvzdorný a zvládne ho i cvičená opice (nic proti holkám) :smile:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Renee
Level 2
Level 2
Stav:

Re: Nový mobil, na ceně nezáleží!!!  Vyřešeno

Příspěvekod Renee » 04 srp 2011 11:05

Přesně jak říká memphisto, pokud slečna není aspoň trochu geek tak si s androidem nevyhraje tak aby jí vyhovoval a bude na něj nadávat. Vzhledem k tomu že iPhona si sice spousta lidí chválí, ale zase si dost lidí stěžovalo na to, že jeho kompatibilita s PC není tak ideální jak by mohla, tak bych ho taky úplně nedoporučoval... (jo, a taky nemám Apple rád, ale to sem nepatří)
Podíval bych se po nějakém nabušeném symbianu, třeba Nokia 500 vypadá slibně, má dokonce i výměnné kryty. Ale foťák nicmoc. Nebo Nokia E7. Nicmémě protože mám už nějakou dobu android tak nevím jestli symbiany ještě stojí za to. Každopádně ještě jednou opakuju že pro lidi co chtějí telefon zapnout a používat jeho funkce není Android ideální. Možná ještě WM, na který by částečně mohla být zvyklá z PC.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • mobil
    od vlkosek » 19 srp 2024 13:24 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    1
    2523
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    19 srp 2024 13:38
  • Jaké ochranné sklo na mobil?
    od atari » 19 led 2025 18:18 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    0
    1998
    od atari Zobrazit poslední příspěvek
    19 led 2025 18:18
  • Vzdálený přístup z mobilu na mobil
    od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    4
    4159
    od czTANIScz Zobrazit poslední příspěvek
    11 črc 2024 21:11
  • Nový PC
    od michal.wollmann » 12 čer 2025 09:15 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    10
    1972
    od Alferi Zobrazit poslední příspěvek
    15 čer 2025 21:07
  • Nový Pc - 40 000,-
    od Lebedil » 11 srp 2024 21:05 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    2
    2291
    od Kminek Zobrazit poslední příspěvek
    13 srp 2024 03:47

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”