Dobrý den,
Ačkoliv se můj účet jmenuje "Tallmios", složka v C:/Users je nazvána Uživatel. Jsou tam uloženy i savy ze hry ANNO 1404. Zdá se, že kvůli diakritice se mi ve hře nechtějí správně zobrazovat. Rád bych složku přejmenoval, ale má u ikonky zámek, takže přejmenovat nelze. Obracím se proto na vás, máte nějaké řešení pro tuto ošklivou situaci?
Diakritika a ANNO 1404 Vyřešeno
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Diakritika a ANNO 1404
Přejmenovat účet jde, změní se ale jen zobrazované jméno, složka se bude pořád jmenovat stejně. Řešením je druhý účet
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Findus
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Dobrý den,
Druhý účet jsem zkoušel, ale podivně mi tam zmizel všechen font. Mám přesunout svůj herní profil z nynějšího účtu do umístění nového účtu?
Druhý účet jsem zkoušel, ale podivně mi tam zmizel všechen font. Mám přesunout svůj herní profil z nynějšího účtu do umístění nového účtu?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Založ novou hru, pak to vypni a překopíruj jen savy
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
- Findus
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak jsem znovu (už jsem to jednou dělal) založil nový účet, přenesl do něj Game Profile a začal novou hru. Ihned jsem vyzkoušel save/load a je to v pořádku. Děkuji.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”