Zdravím potreboval bych pomoc nainstaloval sem si hru Heroes Of Annihilated Empires a pri spuštení mi to piše že je špatne nastavená hodnota AGP at ji dám na 256 a vyšši.To by nebyl problem kdybych v biosu mohl najit jeji nastavení stravil sem nad biosem pul hodiny prošel ho křižem kražem a kompletne nastavení grafiky a kompletne Chipset features settings tam schazi a nebo jsem važne slepej a nemužu ho najit.
Dík za pomoc
Hlaška zde: Warning! Video nemory is low! (-1552M) It is possible that video memory is not configured properly.Please restar computer and
set AGP aperture size = 256 or more. bla bla bla
hra pak nezobrazuje texty a vetšinu obrazku jinak beží.
Nastavení AGP
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nastavení AGP
Vzhledem k tomu - je tam špatně zobrazený údaj. Vyzkoušej nové drivery základní desky a grafiky. Potom už zbývá jen flash BIOS.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Texty jsem nakonec zprovoznil ted mi jen schazi videosekvence zvuk beži jak ma texty a obrazky taky ale video se nezobrazi zkoušel sem přiřadit spravnej program k otevřeni (vide jsou v OGV) ale furt to nechce.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jaké je složení PC a jaká GK?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Grafika musí mít minimálně paměť 256 a víc.Ta tvá bude hodně starej kousek.http://www.techpowerup.com/downloads/2018/TechPowerUp_GPU-Z_v0.5.4.html
Gragiku mam Asus ENGTX260 rozvachál sem dead island Crysis 2 atd na max detaily a tahle 3 roky stara hra mi maximalne blba.Ale nakonec sem sladil pred chvilkou jak funknčí video tak funkční zvuk takže všechno už vachá jak má.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Marné. Zase jsem se nic nedozvěděl a na rady se tu jaksi moc nedá...POmalu si zvykám.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To máš těžké, když si dost návštěvníků myslí, že jsou IT machři a další se chtějí jen zviditelnit. Dost jich na radu ani neodpoví, takže ani nevíš, zda radu použil a zda pomohla.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
No moje hlavni otazka bylo kde nastavit AGP aperture size jelikož v biosu vubec nemam nic co se tyká nastaveni chipsetů. Každopadne jelikož mám 14 dni stary ovladače atd. tak bych neřekl že v tom byla chyba. Chyba byla ve hře jako takový stahl jsem jinou verzi a ta bez videii fungovala a Videa jsme nakonec opravil tak že obraz jsem nastavil otvirat v KMP playeru a zvuk v divix playeru potom začaly ve hře bežet videjka i se zvukem a ne jen zvuk.
Ale jinak jsem chtel vedet jak se dostat do nastaveni AGP když ho v biosu nevidim chtel sem si oveřit tu hodnotu což jsem se nedozvedel ale hru sem rozchodil.
Ale jinak jsem chtel vedet jak se dostat do nastaveni AGP když ho v biosu nevidim chtel sem si oveřit tu hodnotu což jsem se nedozvedel ale hru sem rozchodil.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
AGP těžko nastavíš, když máš PCIe grafiku
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 2909
-
od Fargotroniac
Zobrazit poslední příspěvek
25 dub 2025 14:01