zdravím,
dnes jsem si přinesla domů nový počítač. Chtěla jsem tam naistalovat visty. Mám vypálenou staženou verzi ale CD key svůj vlastní. Už jsem z tohoto DVD instalovala i na jiný notebook a fungovalo.
Na tomto novém se mi isntalace na 68 % zastaví, napíše to něco ve smyslu že nějaké části nejdou přečíst a nebo chybí a nelze dokončit instalaci.
Potom naskočí černá obrazovka a píše to že chybí soubor bootmgr. Předtím jsem disk formátovala - je tam jeden.
Dočetla jsem se že jsem asi ten "spouštěcí" program tím formátování smazala. Takže jak mám pokračovat dál ?
Chci tam dát vista 32, notebook hp compaq G 62.
Děkuji
BOOTMGR chybí Vyřešeno
Re: BOOTMGR chybí
Nic si nesmazala, resp. smazala ale při tý instalaci by se tam měl vytvořit znova.
Pokud to médium na jiných PCs funguje jak má tak je možný chyba v mechanice, zkus nainstalovat přes flashku viz.: http://goo.gl/KVdEt
Pokud to médium na jiných PCs funguje jak má tak je možný chyba v mechanice, zkus nainstalovat přes flashku viz.: http://goo.gl/KVdEt
Just Fucking Google It!
No to DVD má zespodu menší škrábance - ale myslím že ještě ne tak zásadní aby to mělo zlobit. Ale je to možnost ?
Nemám nejdřív zkusit znovu vpálit bootovací dvdčko ? To původní jsem používala asi před měsíci naposledy.
Ještě mě napadá, může být chyba v mechanice co je nová ?
Nemám nejdřív zkusit znovu vpálit bootovací dvdčko ? To původní jsem používala asi před měsíci naposledy.
Ještě mě napadá, může být chyba v mechanice co je nová ?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak může i když by neměla, zkus to CD vypálit znovu, třeba jsou ty škrábance příliš hluboké.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Tak ono je jedno jestli to nainstaluješ z DVD nebo flashky, u flashky máš akorát tu výhodu že to pak můžeš smazat a ušetříš tím 9Kč za DVD.
Spíš je to lepší když nemáš po ruce DVD, flashku většinou člověk po ruce má.
Spíš je to lepší když nemáš po ruce DVD, flashku většinou člověk po ruce má.
Just Fucking Google It!
vyřešeno - poškrábané DVDčko - vypálila jsem nové je to tam :-) děkuji za popošťouchnutí.
Míša
Míša
Tak to tu označ za vyřešené (zelená fajfka vpravo od příspěvku).
Just Fucking Google It!
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”