Ahoj je tu nekdo kdo hraje counter strike source a muze mi o te hre neco kratce rict at už z herniho hlediska nebo grafickeho :)
Na steamu zrovna stoji 3,5€
Díky :)
Counter strike Source
Re: Counter strike Source
Mě osobně CS: S do oka nepadl. Hrával jsem dříve a dodnes hraji CS 1.6, ale byly doby, kdy jsem si Source chtěl vyzkoušet. Samozřejmě, že grafika je oproti CS 1.6 někde jinde, ale to mi u této hry bylo jedno, důležitá byla zábava. A tu jsem bohužel nesdílel s ostatními, kteří mi ho doporučili. Prostě se mi lépe hraje 1.6, ale u každého je to jinak. Za tu cenu bych ho ale bral, pokud máš rád akční hry :-)
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Velmi stará ale taky nejoblíbenější/nejhratelnější online FPS hra všech dob. //byla, ted to budou asi nejnovější Battlefieldy a codka.
http://www.counter-strike-source.cz/index.html - pro nějaké informace
http://www.counter-strike-source.cz/index.html - pro nějaké informace
Naposledy upravil(a) warcraftan dne 01 led 2012 14:18, celkem upraveno 1 x.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
O hře
POKRAČOVÁNÍ SVĚTOVĚ NEJOBLÍBENĚJŠÍ ONLINE AKČNÍ HRY
Hra Counter-Strike: Source v sobě kombinuje oceňovanou týmovou akci hry Counter-Strike a pokročilou technologii platformy Source™. Hra Counter-Strike: Source nesmí ujít žádnému hráči akčních her: obsahuje špičkovou grafiku, kompletně nové zvuky a zavádí element fyziky.
Ber,dokud je tak za levno.
POKRAČOVÁNÍ SVĚTOVĚ NEJOBLÍBENĚJŠÍ ONLINE AKČNÍ HRY
Hra Counter-Strike: Source v sobě kombinuje oceňovanou týmovou akci hry Counter-Strike a pokročilou technologii platformy Source™. Hra Counter-Strike: Source nesmí ujít žádnému hráči akčních her: obsahuje špičkovou grafiku, kompletně nové zvuky a zavádí element fyziky.
Ber,dokud je tak za levno.
Kdyz si stahnu hru jmeno se tam nejaky zvolim nebo budu mit id steam ?
Nadavaj a breci tam lidi jako na jinych hrach co jsem hral ?
Jednou jsem byl na warez a tam porad spamovali o VIP uctu je to i na steam serverech ?
Nadavaj a breci tam lidi jako na jinych hrach co jsem hral ?
Jednou jsem byl na warez a tam porad spamovali o VIP uctu je to i na steam serverech ?
- Sigmaczek
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
No já taky raději preferuji 1.6 , ale za tu cenu je to jak zadarmo. Kdyžtak stahni a vyzkoušej http://www.edownload.cz/sw/counter-strike-source/
Ria ria Hungaria...