usb a problém s rozlišením
usb a problém s rozlišením
zdravím pánové, mám takový menší problém , několikrát do hodiny mi monitor černou barvou problikne a změní rozlišení, přitom vydá zvuk jak když odpojíte usb kabel, obrazovka se natáhne a nejde to vrátit do původního stavu, za pár problikne zase, a je to zpátky... nevíte co by stím mohlo být ?
-
- Pohlaví:
Re: usb a problém s rozlišením
Mohla by to být jak grafika tak monitor, zkus ho u jiného PC.
podle mě to bude něco v počítači, protože to ovlivňuje i třeba hudbu, že se to lagne..
-
- Pohlaví:
Pokud nezkusiš monitor jinde, nebo jiný monitor či GK tak se nikam nedostaneš.
Takovéto "výpadky" způsobují změnu napětí a proudu ne zdroji a tak se to lagne. Stejně, jako když doma zapneš rychovarnou konvici a blikne žárovka na lustru.
Takovéto "výpadky" způsobují změnu napětí a proudu ne zdroji a tak se to lagne. Stejně, jako když doma zapneš rychovarnou konvici a blikne žárovka na lustru.
Navážu na poslední příspěvek od Blue Spirit, ale (bohužel) to nemá s tímto tématem nic společného. To jenom na pousmání ...: Před pár dny jsem vrtal v pokoji díry pro hmoždinky na poličku a z vedlejší místnosti mi hlásila dcera, že začal blikat u ní lustr, i když byl vypnutej. To jsem se panečku vylekal! Vrtání okamžitě přestalo a raději jsem ty díry vrtal o pár cenťáků vedle. Pak to bylo OK.
To jenom narážka na to, že někdy jsou ty vazby (i v počítači) TROCHU DIVNÉ!

Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jaký je to monitor - CRT, nebo LCD a z jakého rozlišení se to změní a na jaké?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Teploty? IMHO se přehřívá GK nebo je vadný zdroj, popiš celou sestavu včetně zdroje (značky a stáří)
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1839
-
od mikrosini
Zobrazit poslední příspěvek
06 říj 2024 18:50