Nemám obraz přes celou plochu obrazovky monitoru* Vyřešeno

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Uživatelský avatar
tamagoci
Level 3
Level 3
Příspěvky: 429
Registrován: leden 08
Bydliště: Mladá Boleslav
Pohlaví: Muž

Nemám obraz přes celou plochu obrazovky monitoru*

Příspěvekod tamagoci » 09 led 2012 19:03

Zdravím.Mám nový monitor http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbi ... k_Software .Problém je v tom,že nemám obraz přes celou plochu monitoru (viz foto).Ale například při hraní COD,NHL09 je obraz přes celý monitor.
Nastavení mám na 1920x1080,grafiku mám Asus HD 6670 1 Gb.
Díky za radu.

Obrázek

--- Doplnění předchozího příspěvku (1) ---

Ještě doplním,že když se spustí spořič obrazovky(mám tam bubliny)tak bubliny zajíždí až pod to černé ohraničení.Dík za pomoc.
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 09 led 2012 21:09, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
MSI K9N Platinum/AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+,~2.5GHz/WD160Gb/4 Gb RAM/Asus HD 6670
Něco od nás z Mladé Boleslavi
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Problém s monitorem.

Příspěvekod guest » 09 led 2012 20:00

Rozlišení na toto nemá vliv. Použij ovladací prvky na monitoru a obraz patřičně roztáhni.

Uživatelský avatar
tamagoci
Level 3
Level 3
Příspěvky: 429
Registrován: leden 08
Bydliště: Mladá Boleslav
Pohlaví: Muž

Re: Problém s monitorem.

Příspěvekod tamagoci » 09 led 2012 20:14

Tak se mi povedlo pomocí ovladaču na monitoru a zapnutí nějaké funkce Over Scan to černé zmenšit zhruba o polovinu podle fota nahoře.Pod tím over scan je H position a V position ale je to tmavé.Tak dál nevím.
MSI K9N Platinum/AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+,~2.5GHz/WD160Gb/4 Gb RAM/Asus HD 6670
Něco od nás z Mladé Boleslavi
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC

Uživatelský avatar
Arha
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1743
Registrován: červen 11
Bydliště: Dačice
Pohlaví: Muž

Re: Problém s monitorem.

Příspěvekod Arha » 09 led 2012 20:49

Monitor by měl mít tlačítka. Jedno z nichby mělo být Auto adjust. Na to klikni a obraz by se měl sám automaticky roztáhnout přes celý monitor.
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.

Uživatelský avatar
tamagoci
Level 3
Level 3
Příspěvky: 429
Registrován: leden 08
Bydliště: Mladá Boleslav
Pohlaví: Muž

Re: Nemám obraz přes celou plochu obrazovky monitoru*

Příspěvekod tamagoci » 09 led 2012 21:15

Tlačítka má,ale nikde v menu jsem auto adjust nenašel.Zaráží mě že v menu to H position a V position nejde nijak nastavit????Nějaký nápad? :-(
MSI K9N Platinum/AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+,~2.5GHz/WD160Gb/4 Gb RAM/Asus HD 6670
Něco od nás z Mladé Boleslavi
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC

Uživatelský avatar
tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Příspěvky: 9510
Registrován: červenec 10
Pohlaví: Muž

Re: Nemám obraz přes celou plochu obrazovky monitoru*

Příspěvekod tux » 09 led 2012 22:22

To je ti k ničemu pokud se jiný okna (hry, screensaver) roztahujou přes celej monitor.
Tady je chyba jinde.
Just Fucking Google It!

Default User
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: prosinec 10
Pohlaví: Muž

Re: Nemám obraz přes celou plochu obrazovky monitoru*

Příspěvekod Default User » 09 led 2012 23:28

A nemáš v nastavení ploch nastavení duplikovat místo rozšířit zobrazení? to by způsobovalo že monitor zobrazuje např. fullHD ale první plocha je jen v HD tedy se zobrazení plochy "ořeže". Zkus si pohrát s nastavením rozlišení a správcem prac. ploch.

Myskar
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 286
Registrován: říjen 10
Pohlaví: Muž

Re: Nemám obraz přes celou plochu obrazovky monitoru*

Příspěvekod Myskar » 09 led 2012 23:53


Uživatelský avatar
Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 8063
Registrován: říjen 06
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Re: Nemám obraz přes celou plochu obrazovky monitoru*

Příspěvekod Rewqa » 09 led 2012 23:56

Pokud máš monitor připojenej přes DVI, tak ti pozice obrazu manuálně nastavit nepůjde.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 16GB Crucial DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

Uživatelský avatar
tamagoci
Level 3
Level 3
Příspěvky: 429
Registrován: leden 08
Bydliště: Mladá Boleslav
Pohlaví: Muž

Re: Nemám obraz přes celou plochu obrazovky monitoru*

Příspěvekod tamagoci » 10 led 2012 20:04

Mám připojeno přes HDMI.
Našel jsem tohle http://extrahardware.cnews.cz/forum/vie ... =24&t=8128 ale nevím?
Povedlo se mi to roztáhnout ale musel jsem dát rozlišení na 1680 x 1050.Přesně tak jak je to v odkazu.Ale dál nevím co s tím.Když dám full tak se to zase scvrkne.
Mě poseer..... :evil:
MSI K9N Platinum/AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+,~2.5GHz/WD160Gb/4 Gb RAM/Asus HD 6670
Něco od nás z Mladé Boleslavi
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC

Myskar
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 286
Registrován: říjen 10
Pohlaví: Muž

Re: Nemám obraz přes celou plochu obrazovky monitoru*

Příspěvekod Myskar » 10 led 2012 20:18

A když to propojíš přes DVI,VGA, display port, tak těch 1920x1080p je stejný. Zkus to hlavně přes DVI.

Uživatelský avatar
tamagoci
Level 3
Level 3
Příspěvky: 429
Registrován: leden 08
Bydliště: Mladá Boleslav
Pohlaví: Muž

Re: Nemám obraz přes celou plochu obrazovky monitoru*

Příspěvekod tamagoci » 10 led 2012 20:49

DVI kabel nemám zítra zkusím přes VGA.Nevím co s tím.Mám Full HD monitor a napí...
Jinak už nevím..
MSI K9N Platinum/AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+,~2.5GHz/WD160Gb/4 Gb RAM/Asus HD 6670
Něco od nás z Mladé Boleslavi
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Připojení monitoru přes novou grafickou kartu
    od Franhj23 » 23 čer 2021 14:15 » v Problémy s hardwarem
    1
    207
    od pcmaker
    26 čer 2021 15:15
  • gmail nemám nikde ikonu koše
    od vlado33333 » 07 led 2021 16:44 » v Vše ostatní (hw)
    3
    310
    od Hoff
    07 led 2021 19:26
  • ryzen 3600 vysoké teploty (nemám stock cooler)
    od xxx68 » 28 led 2021 12:48 » v Problémy s hardwarem
    24
    753
    od petr22
    28 led 2021 17:00
  • Ako pripojit 2 obrazovky.
    od mandes » 30 pro 2020 22:11 » v Problémy s hardwarem
    2
    220
    od jkmaxfli
    30 pro 2020 22:43
  • Zamykani obrazovky
    od neotek » 02 pro 2020 12:31 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    9
    860
    od Cleric
    08 pro 2020 11:30

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů