Zdravím,
cca před pů rokem jsem našel na základní desce nějaký spálený čip,viz fotka dole,jenže pár dní zpět,když jsem vyjmul grafickou kartu z PCIe a přepnul na integrovanou grafiku,cca 2 dny mi na ni běžel pc,vcera jsem koupil novou grafickou kartu a ejhle,monitor hlasi no signal,(znamej říkal cosi ohledně řadiče nebo co)
spálenina...http://imageshack.us/photo/my-images/268/1002697m.jpg/
základní deska:GA-MA785GT-UD3H
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3154#fq
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Led 2012 01:23) ---
Texas Instruments TSB43AB23 zjevně je to tohle,neví někdo,k čemu ten bazmek slouží?
Spálený čip na desce?!
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Spálený čip na desce?!
Zakázal si tu integrovanou grafiku? Nejlíp v biosu.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Napis 1394 rika,ze to je firewire,specifikace k tomu chipu taky.Ale spalenej jsem ho jeste nevidel.
Jen dotaz, strkáš tu novou grafiku do modrého slotu?
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
-
- Pohlaví:
The Texas Instruments TSB43AB23 device is an integrated 1394a-2000 OHCI PHY/link-layer controller (LLC) device that is fully compliant with the PCI Local Bus Specification, the PCI Bus Power Management Interface Specification (Revision 1.1), IEEE Std 1394-1995, IEEE Std 1394a-2000, and the 1394 Open Host Controller Interface Specification (Release 1.1). It is capable of transferring data between the 33-MHz PCI bus and the 1394 bus at 100M bits/s, 200M bits/s, and 400M bits/s. The TSB43AB23 device provides three 1394 ports that have separate cable bias (TPBIAS). The TSB43AB23 device also suppor...
jj od modrýho hi dávám,odtamtud sem ji i vytáhl,pak sem jel cca 2 dny na integrované,koupil sem novou a po vsunuti do sbernice nejde obraz ani na dedikovane,ani na ntegrovane,integrovana se rozjede az po vysunuti dedikovane z desky..(v biose sem integrovanou zakazal,pak neslo vubec nic,musel jsem reset. bios-baterka ven:))
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Máš do grafiky zapojeny oba konektory přídavného napájení?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
jo všechno je zapojeno tak jak má,i nový zdroj jsem koupil corsair 650w
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 16
- 7667
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
02 dub 2025 21:50
-
-
Jaký zdroj k této základové desce. x570 gaming edge wifi Příloha(y)
od ManemanTV » 14 pro 2024 13:26 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 17
- 4923
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
14 pro 2024 15:31
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”