Ahoj, koupil jsem mininotebook Acer Aspire One z druhé ruky.
model: KAV60 jestli jsem to vyčetl správně. Po reinstalaci win7 mi nefunguje rolování na touchpadu a nemůžu najít žádný ovladač ani řešení. Poradíte mi někdo prosím?
Ovladač na touchpad
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Ovladač na touchpad
No a není to jen tak čistě náhodou, že jedním prstem jedeš jako myší a dvěma roluješ?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Tak to už jsem samozřejmě vyzkoušel, hledal rady nebo zkoušel stahovat nějaký ovladače, ale zatím to nefunguje :(
Bývají zpravidla dva typy touchpadů (dle výrobce) - Alps a Synaptics. Blbé je, že se nedá dost dobře od oka poznat, který je který a navíc pro oba dva jdou nainstalovat konkurenční ovladače, samozřejmě pak se to pozná podle toho, že to nefunguje správně, že nejde nastavit spousta věcí a podobně. Pokud se to nedá vyčíst z manuálu, na webu výrobce a podobně, zkouším to metodou pokus-omyl. Nejdřív zkusím drivery od Synaptics, pak od Alps, jsou-li k dispozici (samzořejmě je potřeba nejdřív ten předchozí korektně odinstalovat). Pro tenhle konkrétní netbook je to zrovna blbé, že Acer dává ke stažení oba, takže ani podle toho se to nedá poznat ;).
Synaptics má drivery zde, pro Alps je potřeba zajít k výrobci na web (Acer) (má tam samozřejmě i drivery pro Synaptics). Hledej ho jako Acer Aspire One AOD250.
Synaptics má drivery zde, pro Alps je potřeba zajít k výrobci na web (Acer) (má tam samozřejmě i drivery pro Synaptics). Hledej ho jako Acer Aspire One AOD250.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Bezdrátový ovladač mi nejde spárovat přes Bluetooth
od maschke0 » 11 srp 2024 21:12 » v Taktování a další úpravy PC - 14
- 10560
-
od maschke0