Ahoj borci,
tak jsem zjistil, že tahle hláška je spojena s Mozillou FireFox 2CZ. XPCOM: Event Receiver - ukončení programu při odhlašování. Nevíte, co ten XPCOM: Event receiver znamená?
Díky předem všem !!!
P.S.:
Je to jen snad když tuhle novou mozillu nainstaluji a pak se zbrazí, jestli chci importovat věci s exploreru, to nezaškrtnu a dám mozillu nastavit jako výchozí prohlížeč. Pak se otevře, jeden panel-vyhledávač, druhý panel uvítání. Pak jsem zavřel celou mozillu najednou a dal odhlásit se z windows, pak se hodila ta hláška.
Pro zajímavost jsem zkusil založit jiné uživ. jméno, kde jsem místo zavření celé mozilly dal zavřít jen panel uvítací a pak zavřel celý program. V tomto případě se hláška nezobrazila. Když teď otevřu několik panelů a zavřu mozillu najednou, tak je to taky ok. Takže šlo asi o první spuštění programu, kde se měl nejdřív zavřít uvítací panel a pak mozilla. Kdyžtak to prosím zkuste ! Ještě jednou díky za ochotu!
Hláška-problém díky Mozille Firefox 2CZ?
divný
mně to nic takovýho neudělalo a to sem se v tý mozlle firefox hrabal jak to šlo a vše v poho asi máš divnej počítač
Tohle je problém Firefoxu. Možná kolize s ochrannými produkty McAfee nebo .NET framework
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
IDM hláška o nemožném stažení souboru Příloha(y)
od bluenite » 04 črc 2024 11:08 » v Vše ostatní (inet) - 2
- 4339
-
od bluenite
Zobrazit poslední příspěvek
06 črc 2024 19:40
-
-
- 4
- 3382
-
od lukas222