RunDLL,Kernel32 chyby po reinstalaci OS Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Vogriss
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

RunDLL,Kernel32 chyby po reinstalaci OS

Příspěvekod Vogriss » 22 črc 2012 18:41

Nikdy se mi toto nestalo ale dal jsem NB do servisu a když mi ho vrátily s přeinstalovaným OS začalo mi to házet tyto chyby, jestli víte co to je budu moc vděčný za radu, googloval jsem 2 dny vyzkoušel už X možností a pořád je to špatné, jediné co mě štve je asi to YT že se nemůžu koukat na svá oblíbená videa ty chyby bych možná i oželil, tak děkuji za rady :smile:
Přílohy
Problém 2.png
A ještě jeden problém asi mám něco v NB co mi blbne Flash player, protože některá videa na YT mi jdou ale to je asi tím že jedou na HTML5 a flashe mi nejedou
Problém.png
Tyto chyby mě v ničem neomezují, ale odklikávejte to skoro u všeho co uděláte
Naposledy upravil(a) Ltb dne 24 črc 2012 00:35, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Doplnění nadpisu

Reklama
gabriel
Level 2
Level 2
Stav:

Re: RunDLL,Kernel32

Příspěvekod gabriel » 23 črc 2012 20:21

Musim ti pogratulovat k zvlastnimu problemu :) Dela ti to jen u YT? Dela ti to jen chrome nebo i jine prohlizece? Zkusil bych ty knihovny primo v pc najit. Bylo by pak mozne stahnout je na netu z nejake oficialni stranky s dll a nahradit je. PREDEM UPOZORNUJI, ze jsem tuto metodu nekolikrat pouzil, ale NIKDY primo u techhle knihoven takze ti NEMUZU zarucit, ze ti to nezpusobi jeste vetsi problemy nez uz mas. Takze jedine si udelat kopii tech puvodnich dll a udelat si bod obnovy. Samozrejme je to jen navrh, takze ani nemuzu zarucit, ze to vubec neco vyresi.

Vogriss
nováček
Stav:

Re: RunDLL,Kernel32 chyby po reinstalaci OS

Příspěvekod Vogriss » 24 črc 2012 00:51

Moc děkuji za gratulaci :D dělá mi to u všech prohlížečů a nejen YT nemůžu nikde zkouknout videa jen ty co podporuje HTML5 a ten KERNEL32 naskakuje skoro u všeho když něco instaluji nebo zapnu jako ničemu to nevadí ani nebrání ale odklikávej to pořád :D spíš mě štvou ty videa že nemůžu koukat asi něco koliduje ten flash player nebo nevim v nejhorším s tím zaskočim znovu do servisu na reklamaci :D
PS : Moje počítačová znalost už nato nestačí ani nevim kde ty knihovny najít už mě napadlo to najít a smazat a dát tam nové z netu ale bojím se toho že to pokazim ještě víc :D Když už jsme u toho tak nemůžu ani aktivovat Licenční kod u OS prý už jsem ho použil mockrát, přemyšlel jsem o tom že kdyby se mi to povedlo aktivovat tak nějaká (oprava,aktualizace) by to dala do kupy :)

Vogriss
nováček
Stav:

Re: RunDLL,Kernel32 chyby po reinstalaci OS  Vyřešeno

Příspěvekod Vogriss » 28 črc 2012 03:42

Vyřešeno, šel do servisu :)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
    od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem
    15
    6147
    od mateo- Zobrazit poslední příspěvek
    16 úno 2025 16:09

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”