Zdravím mám takový menší problém. Nedávno jsem si koupil netbook a s ním i Wi-Fi router Asus RT-N10. Zpočátku jelo vše v pohodě, jenže teď je s připojením malinko problém. Na Netbooku jede připojení cca 2-3 dny v pohodě, pak vypadne a pomůže restart routeru. K tomu všemu když se chce brácha mobilem připojit na Wi-Fi, po čerstvém restartu připojení jede v pohodě, ale po nějaké době cca 1 dne se přihlásit nemůže a píše mu to hlášku "Připojeno k síti ... s omezenými možnostmi připojení." Děkuji za rady a trpělivost, jelikož v oblasti internetu nejsem zrovna zběhlý. :)
EDIT: Tak před chvílí mi Wi-Fi zase spadla, dal jsem diagnostiku a napsalo mi to "Adaptér Bezdrátové k síti nemá platnou konfiguraci protokolu IP."
Nestabilní Wi-Fi Vyřešeno
Re: Nestabilní Wi-Fi
chtelo by to nejaky dalsi info, hlavne asi z nastaveni routeru, bud nejaky screeny nebo vypsat.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nestabilní Wi-Fi Vyřešeno
Zkus update firmware
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra