Poradte RPG
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Poradte RPG
Ahoj,prosím poradte nějaké RPG (Skyrim,Gothic série,Dragon age séri) jsem prošel , prosím nějaké dobré RPG co má i dobrý příběh,díky
Re: Poradte RPG
Zaklínač 2: Vrahové králů
mám teď rozehráno a naprostá paráda ve všech směrech :)
mám teď rozehráno a naprostá paráda ve všech směrech :)
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Musí to být fantasy? Pak by se dalo uvažovat o Fallout, Mass effect, dead island
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Witcher dvojku hrat az po jednicce. Tu jsi hral?
ME serii vrele doporucuji.
ME serii vrele doporucuji.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Witcher 1 jsem hrál,bohužel na W2 nemám PC :( leda že bych to koupil na PS 3 a jinak díky moc za rady a jen tak , co si myslíte že je lepší
Gothic 3,nebo TES:Oblivion ?
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Gothic jsem nehral, ale Oblivion bych ti taky doporucil. Obecne je Berthesda docela kritizovana, ale ja ji mam rad. Svet, hlavni linie, hudba...maji to propracovany. Bohuzel uz ne tak z grafickeho hlediska.
Hlavni kritika se toci kolem stereotypniho opakovani dungeonu a vseobecne questy jsou stejne. No mne to teda nejak nudny moc neprislo.
Hlavni kritika se toci kolem stereotypniho opakovani dungeonu a vseobecne questy jsou stejne. No mne to teda nejak nudny moc neprislo.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
- Kaze79
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Neverwinter Nights oba díly, Baldur's Gate - oba jsou hry, ze kterých vychází Dragon Age a jsou si podobné. Pokud chceš něco podobnějšího Gothicu a TES, tak Two Worlds nebo Risen.
- Kaze79
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
wariorpolni píše:Witcher 1 jsem hrál,bohužel na W2 nemám PC :( leda že bych to koupil na PS 3 a jinak díky moc za rady a jen tak , co si myslíte že je lepší
Gothic 3 je zabugovaná a docela nevyladěná i s Community Patchem. Ale zase má jiný (pro mě atraktivnější) mechanismus. V Oblivionu se ti mosntra levelují s tebou, takže nenajdeš monstrum, které by bylo příliš těžké nebo naopak příliš jednoduché. V Gothicu je to těžší, některé pasáže pro tebe nebudou dostupné ne proto, že by tě tam nepustili, ale protože jsi ještě slabý a příšery by tě tam zničily. Což se mi líbí víc, víc mi to sedí k principu RPG, kdy někam půjdeš, dostaneš na zadek, jdeš levelovat jinam a pak se vrátíš se sladkou pomstou. Taky se mi víc líbí hudba.
Oblivion má ale mnohem, mnohem lepší a zajímavější questy. Můžeš tam dělat víc věcí, vývojový systém se mi zdá lepší a graficky i technicky je mnohem stabilnější. Příběh víc prožiješ, víc si ho zapamatuješ. Za mě rozhodně Oblivion a ještě lépe Skyrim.
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Myslím si, že to tu zatím nepadlo a tak sem přidám mé nejoblíbenější RPG ...
Titan Quest & Titan Quest:Immortal Throne
Torchlight + teď někdy má vyjít Torchlight 2
Titan Quest & Titan Quest:Immortal Throne
Torchlight + teď někdy má vyjít Torchlight 2
Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club