Ahoj,
potřebovala bych poradit, jak přepínat mezi operačními systémy... teď jsem na linuxech a potřebuju se dostat do Win7, děkuji.
Přepínání mezi OS
Re: Přepínání mezi OS
Mně to žádný druhý systém nenabízí... mně to rovnou naskočí na linux. A vím jistě, že tam někde ten WIn je 

To si jako nainstalovala ten linux na HDD s Win?
GIGABYTE Z68XP-UD3| Intel Core i5-3570K @ 4,3Ghz + 212+EVO | HD 7950 FLEX 3GB GDDR5 1200/1650 | GEIL RAM DDR3 8GB(2x4GB) 2133Mhz | SEASONIC S12II-520W | Corsair 300R | OCZ Vertex 4 - 128GB | WD Green 2TB | Dell UltraSharp U2713HM - 27' 1440p
Macbook Pro 15'' Retina 2.0/16/256
Macbook Pro 15'' Retina 2.0/16/256
Ano...
-
- Pohlaví:
Ano, protože ten Linux je nastaven jako výchozí a okamžitě se zavede, jde tam nastavit nějaká prodleva, třeba 20 vteřin a vybrat si, ale teď nevím jak jsem to kdysi dělal, pravděpodobně jsem použil Grub?
Zkus EASY BCD, kde to lze nastavit.
Zkus EASY BCD, kde to lze nastavit.
Stáhla jsem si to, ale má to příponu .exe, takže nevím, jak dál... Nešlo by to nějak jinak, prosím? :)
-
- Pohlaví:
A v tom .exe je problém? Normálně to nainstaluj. Já ten program neznám, ale určitě se ve spolupráci k ostatními dopracujeme výsledku.
Ještě moment, zkusíme to jinak - vydrž chvilku.
Ještě moment, zkusíme to jinak - vydrž chvilku.
Naposledy upravil(a) guest dne 04 lis 2012 18:43, celkem upraveno 1 x.
Tak to musím přes wine, ne?
-
- Pohlaví:
Já nevím jak je to ve W7, ale koukni na to.
Klikni pravou myší na Tento počítač a vyber Vlastnosti. Následně dole na Nastavení a ve druhém okně nastav 60 vteřin - po tu dobu se ti pak budou zobrazovat oba systémy a můžeš si vždy vybrat. Obrázek je z XP, ale ve W7 to bude snad podobné.
Klikni pravou myší na Tento počítač a vyber Vlastnosti. Následně dole na Nastavení a ve druhém okně nastav 60 vteřin - po tu dobu se ti pak budou zobrazovat oba systémy a můžeš si vždy vybrat. Obrázek je z XP, ale ve W7 to bude snad podobné.
Jáj, tak to jsme si asi nerozuměli... já mám nastavený jako výchozí systém Linux a teď se potřebuji dostat do WIndowsu...:/
-
- Pohlaví:
Ale však na tom obrázku to je. Nastavíš výchozí Win a druhý bude Linux. Necháš si tam prodlevu minutu a když budeš chtít Linux tak si ho po zapnutí PC vybereš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 4831
-
od zuzana3
Zobrazit poslední příspěvek
25 pro 2024 22:23
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”