Nějak nerozumím tomu, jaký to má účel?
Neptám se na to proč má někdo potřebu být skrytý, to je věc každé jednotlivé "hlavy", ale k čemu to má vlastně sloužit.
Asi jsem extrémně tupý, ale nějak mi nedochází proč bych se měl jako přihlášený uživatel skrývat.
Tedy mimo Číhačů.
Skrytí uživatelé Vyřešeno
Re: Skrytí uživatelé
Uf, ve tři hodiny ráno, modrásku, hmmm .....
...
Podle odpovědí si můžeš vydedukovat kdo tu je či není, ikdyž už je skrytých víc, nevidím v tom nic nekalého, ty snad ano?.

Podle odpovědí si můžeš vydedukovat kdo tu je či není, ikdyž už je skrytých víc, nevidím v tom nic nekalého, ty snad ano?.

Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Re: Skrytí uživatelé
asi nemohl spat a mel nocni mury proto ta divna otazka ta funkce je uz dnes u kazdeho profilu i fora
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Skrytí uživatelé Vyřešeno
Já sám skrytý profil nepoužívám, ale dokážu si představit, že ho někdo použije z důvodu:
- rádce, který pokud by se neskryl, obdrží 5x více SZ s žádostí o radu
- kdokoliv, kdo nechce zobrazovat datum poslední návštěvy ve fóru (třeba mě někdo tenkrát vyčetl, že jsem si dovolil nepřijít do fóra až 7 dní
)
- uživatel s BANem, který se zaregistruje pod podobným nickem a snaží se skrýt před ostatními
....
- rádce, který pokud by se neskryl, obdrží 5x více SZ s žádostí o radu
- kdokoliv, kdo nechce zobrazovat datum poslední návštěvy ve fóru (třeba mě někdo tenkrát vyčetl, že jsem si dovolil nepřijít do fóra až 7 dní

- uživatel s BANem, který se zaregistruje pod podobným nickem a snaží se skrýt před ostatními
....
Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”