Dobrý den,
jelikož si již nevím rady, laskavě prosím o pomoc. Zkoušel jsem nainstalovat již 3 webkameru, ale na mém PC žádná nefachá. Jde pouze zvuk (tedy mikrofon), obraz ne. Ve správci zařízení ji normálně vidím, ovladače OK, připojeno přes USB. Zkoušel jsem webky od Geniuse, Logitechu, naposledy zkouším Trust 16429. Opravdu nevím, kde by mohl být problém. Základní desku mám ASUS P7P55D-E LX, nainstaloval jsem nejnovější chipset, directx 11 apod. Jenže výsledek je stále stejný. Windows ji normálně vidí, ale třeba skype nebo facebook ne. Nemyslím si, že bych měl puštěn někde napozadí jiný program, který by jí v danou chvíli používal... Prosím o radu. DÍKY.
Nejde žádná webkamera
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nejde žádná webkamera
Měl bys ji vidět i v Tento počítač jako zobrazovací zařízení (nebo podobně), po dvojkliku na ni by se Ti měl za chvilku objevit obraz z kamery. Když se objeví, máš to špatně nastavené ve Skypu (Facebooku).
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
V Tento počítač mám jen pevné disky a DVDčka... Webkameru můžu vidět v Start - Zařízení a tiskárny - Zařízení - Trust Webcam ... když dám dvojklik, tak se mi zobrazí jen vlastnosti, ovladače apod. Mám win7 jen pro upřesnění.
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Ta Webka musí jít někde spustit. Bohužel nemám W7, ale ve Vistách se mi objevuje taky v Tento počítač a jde dvojklikem spustit.
A ve Skypu by měla jít zapnout zde:
A ve Skypu by měla jít zapnout zde:
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Jenže mě to ve skypu ukazuje toto (viz příloha skype), ačkoliv v tento počítač - zařízení ji normálně vidím (viz Tento počítač - zařízení).
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
No, a když v Tento počítač na webku 2x klikneš, co udělá?
Atohle už jsi zkouknul?
Atohle už jsi zkouknul?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
V Tento počítač webku nemám. :-) Když na ní kliknu dvakrát v zařízení, udělá to toto:
Na to nastavení na skype jsem samozřejmě koukal. Nic z těch vypsaných věcí, proč by to mohlo zlobit, bych řekl, že nedělám. Jen nevím, jestli tomu nevadí, že nemám stáhnuté poslední aktualizace win. Někdy začátkem roku mi to při stahování aktualizací neustále zamrzalo v 15 %, tak jsem je natvrdo vypnul. Včera jsem to zkoušel znovu aktualizovat a udělalo to samé, tak jsem byl nucen je znovu vyházet.
Na to nastavení na skype jsem samozřejmě koukal. Nic z těch vypsaných věcí, proč by to mohlo zlobit, bych řekl, že nedělám. Jen nevím, jestli tomu nevadí, že nemám stáhnuté poslední aktualizace win. Někdy začátkem roku mi to při stahování aktualizací neustále zamrzalo v 15 %, tak jsem je natvrdo vypnul. Včera jsem to zkoušel znovu aktualizovat a udělalo to samé, tak jsem byl nucen je znovu vyházet.

- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jinak. Otevři Správce zařízení a podívej se, jestli je kamera tam, jestli u ní není vykřičník a jestli jsou tam ovladače.
Ovladače by se měli nainstalovat po připojeni USB
nemáš CD u te webky ?
nemáš CD u te webky ?
Computer Settup
Procesor : Intel Core i5-4440 * 3,2Ghz TurboBoost 3,7gHZ
Operační Pamět : 3x HyperX Blu 4GB DDR3 = 12GB
Základní deska : Asus ProGamer
Grafika : MSI R9 270 Gaming 2G
Zvuková karta : na Desce
1 HDD : WD Caviar Green 500GB
2 HDD : SSD Kingston V300, SATA III, 2,5", 120GB
Procesor : Intel Core i5-4440 * 3,2Ghz TurboBoost 3,7gHZ
Operační Pamět : 3x HyperX Blu 4GB DDR3 = 12GB
Základní deska : Asus ProGamer
Grafika : MSI R9 270 Gaming 2G
Zvuková karta : na Desce
1 HDD : WD Caviar Green 500GB
2 HDD : SSD Kingston V300, SATA III, 2,5", 120GB
Musí mít u webky CD, to je u každý přece. Měl jsem ten samý problém, nainstaloval jsem to z toho CD a šlo to. Jestli nemáš CD, tak si stahni ten program ze stranek vyrobce.
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Pro 2012 16:25) ---
Aha.
http://www.trust.com/products/product.aspx?artnr=16429
Tento produkt ke své činnosti žádný software/ovladače nevyžaduje.
Jednoduše jej zapojte, produkt by měl fungovat.
Zkus tu webku zapojit do jinýho portu.
http://www.trust.com/service/guides/installation_troubleshooting/
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Pro 2012 16:25) ---
Aha.

Tento produkt ke své činnosti žádný software/ovladače nevyžaduje.
Jednoduše jej zapojte, produkt by měl fungovat.
Zkus tu webku zapojit do jinýho portu.
http://www.trust.com/service/guides/installation_troubleshooting/
Zpět na “Problémy s hardwarem”