Dobrý den všem,
Na prvním místě: Štastný nový rok! :-)
A teď k věci, mám problém s internetem, který se táhne již delší dobu, dříve to bylo snesitelné, teď se mi zdá že se to ještě zhoršilo, operátoři od poskytovatele jen radí klasické věci, které nepomáhají, tak jsem si řekl že to zkusím zde, jestli někoho něco nenapadne.
Jde o to, že se mi náhodně nenačítají některé webové stránky, někdy se nenačtou vůbec, někdy po pořádné chvíli načítaní se načte napůl, ale někdy zase naskočí okamžitě. Prohlížeč píše že je zřejmě chyba DNS, to už jsem vše prozkoumal a zkoušel opravit i když se přiznám že některým věcem jsem moc nerozuměl. Teď poslední dobou mi začaly takto blbnout i ostatní programy... Skype se přerušuje každých cca 10 minut... Dříve se to sem tam stalo, ale myslel jsem spíš, že nějaká náhodná chyba, protože se to stalo tak jednou za den.
Nevím co k tomu ještě dodat, jaké informace, atd, takže prosím ptejte se mne na cokoliv co by vám pomohlo diagnostikovat můj problém, nevím jestli se mám dávat nějaké výpisy adres, atd, atd... :-)
Předem díky moc všem za jakékoliv rady!!!
Pavel.
Náhodné výpadky připojení k internetu
Re: Náhodné výpadky připojení k internetu
Zkusil bych otestovat stabilitu v příkazovým řádku. Odchyť si dobu, kdy to dost padá, spusť příkazovej řádek a tam zadej
ping www.seznam.cz -t - to nech běžet asi minutu a pak dej Ctrl+C a v souhrnu se podívej, jestli je počet ztracených paketů
rovná nebo nerovná nule.
ping www.seznam.cz -t - to nech běžet asi minutu a pak dej Ctrl+C a v souhrnu se podívej, jestli je počet ztracených paketů
rovná nebo nerovná nule.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Re: Náhodné výpadky připojení k internetu
Díky moc za odpověď.
Zkusil jsem.. i déle než minutu, ztracené pakety 0... a to vše zatímco mi prohlížeč nahlásil chybu načtení stránky... nechápu :) zkoušel jsem http://www.seznam.cz.. ten se načítal i během testování... a když jsem zkoušel http://www.facebook.com, tak test jel v poho a mě se FB nenačítal, ale chápu, že tam to může být rozdílné připojení... nevím no.
Napadl mne i firewall, ale i se vším vypnutým to dělá a hlavně to dělá vyloženě s tímto jedním routerem, jak přes kabel, tak přes WiFi... na ostatních routerech, když jsem se připojoval s ntb, tak mi to jede bez problému... Prostě jen můj router doma a můj notebook. Ostatní PC na tom stejném routeru jedou dobře. Nevím jestli se něco nemusím nakonfigurovat v routeru, něco otevřít, nebo nevím... Fakt už nevím co na to
Díky za jakékoliv další rady :-)
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Led 2013 19:46) ---
Zkoušel jsem ještě pár věci... Nevím proč ale pořád se to horší, jediné co mne napadá je nějaká konfigurace, či něco provést s routerem, ale v tom se nevyznám prakticky vůbec... Moc prosím, nenapadá vás někoho něco???? :-)
Díky moc!
Zkusil jsem.. i déle než minutu, ztracené pakety 0... a to vše zatímco mi prohlížeč nahlásil chybu načtení stránky... nechápu :) zkoušel jsem http://www.seznam.cz.. ten se načítal i během testování... a když jsem zkoušel http://www.facebook.com, tak test jel v poho a mě se FB nenačítal, ale chápu, že tam to může být rozdílné připojení... nevím no.
Napadl mne i firewall, ale i se vším vypnutým to dělá a hlavně to dělá vyloženě s tímto jedním routerem, jak přes kabel, tak přes WiFi... na ostatních routerech, když jsem se připojoval s ntb, tak mi to jede bez problému... Prostě jen můj router doma a můj notebook. Ostatní PC na tom stejném routeru jedou dobře. Nevím jestli se něco nemusím nakonfigurovat v routeru, něco otevřít, nebo nevím... Fakt už nevím co na to

Díky za jakékoliv další rady :-)
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Led 2013 19:46) ---
Zkoušel jsem ještě pár věci... Nevím proč ale pořád se to horší, jediné co mne napadá je nějaká konfigurace, či něco provést s routerem, ale v tom se nevyznám prakticky vůbec... Moc prosím, nenapadá vás někoho něco???? :-)
Díky moc!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 3272
-
od Bary-Jan
Zobrazit poslední příspěvek
05 úno 2025 22:07
-
- 1
- 2674
-
od VojtouNerCZ
20 led 2025 15:31
-
- 3
- 2182
-
od Villentretenmerth
10 led 2025 19:53
-
- 4
- 3485
-
od pcmaker
27 říj 2024 10:14
-
-
Crucial MX500 - náhodne hlášení o prehriati Příloha(y)
od michal84 » 21 pro 2024 10:17 » v Problémy s hardwarem - 29
- 6631
-
od michal84
28 pro 2024 08:21
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”