Jsem herní nadšenec proto si chci vychutnat hry na full HD a v plném rozlišení.
Nemá někdo zkušenosti s MSI ? Mám notebook od Asusu a nedám na něj dopustit.
Chceš radu?? Tak tady jí máš nekupuj si nějaký rádoby herní notebook a raději si sestav nebo tady někoho požádej všichni jsou tu nedšenci do pc tak ti rádi poradí. Notebook má spoustu nevýhod a jen jednu výhodu že je přenosný a nevýhody to bych tu byl ještě do zítra.
Výběr mezi NTB a PC mam jasno.
Vlastním NTB od Asusu a nedám na něj dopustit, ale novější hry si už na něj bohužel zahraji na nějmenší rozlišení a to postrádá ten zážitek
Ano, sám jsem měl notebook a byl jsem s ním tak spokojenej až jsem si musel poskládat klasický stolní PC z bazarových součástek, takže tak nějak. Osobně bych si raději koupil nějaký levný notebook (ať už z bazaru za pár kaček, nebo za i nový, třeba http://www.czc.cz/acer-aspire-e1-531g-b ... +Bridge%29 na tom si i v nouzi něco zahraješ) a k tomu bych si postavil nějaké slušné PC (za 16 K se dá postavit bedna s i5 a HD7850 (možná i HD7870).
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Herní NTB........blbost. Nevěř všemu co píšou prodejci. Jestli jsi herní nadšenec,kup si raději herní PC.
A od MSI (herní NTB) už vůbec neber. Moje zkušenost s tímhle konkrétním MSI jsou negativní: http://www.svethardware.cz/art_doc-8CEF ... 8495B.html
Během dvouleté záruky 2x reklamace,jednou odešla Wi-Fina a podruhé něco s RAMkou. A to raději nemluvím o velkém zahříváním a hlučnosti při hraní her.
No a do třetice mi zrovna před týdnem klekla grafika... :(
Že jsi zrovna teď spokojený, když nemáš problémy s notebookem neznamená, že dostaneš stejně dobrý notebook, když si koupíš nový. Když kupuješ NB, je to o štěstí na kus. Můžeš dostat kus, který vydrží třeba 3 roky bez jediného problému, ale můžeš taky dostat samce, který bude dělat problémy po prvním spuštění. Když koupíš NB a budeš mít problémy, tak to budeš muset reklamovat, dělat s tím pokusy (to neznamená, že se to nemůže stát s počítačem) a budeš na reklamaci čekat měsíc a stejně s ním budou problémy. To nemluvím o tom, že budeš hrát hry a ten NB bude dostávat pořádné kapky a to je pak větší pravděpodobnost, že se něco semele, i když je to „notebook na hraní”. Když si sestavíš PC, tak je zde mnohem menší pravděpodobnost, že se něco stane, a když jo, můžeš to v některých případech vyřešit mnohem dříve než u NB. Kdysi jsem mě NB od Asus a měl jsem s ním problémy a byl jsem hodně zoufalý. Nakonec jsem dostal své peníze zpět. Od té doby si stojím za tím, že notebook není na hraní, určitě né na to, abys přišel domů a hrál na něm Battlefield až do večera. A když říkáš, že jsi herní nadšenec a hraješ na notebooku, tak jsi nikdy nemohl hrát na pořádném PC, protože jinak bys už nikdy nepřemýšlel nad tím, že si koupíš herní NB. Čistě můj názor.
Ahoj, chtěla bych požádat o pomoc se sestavením PC primárně určeného na hraní her.
Co bych nejraději měla v PC je 2TB SSD a 16-32GB RAM (pokud je momentálně 32GB overkill tak stačí 16, většina her 16 momentálně doporučuje, takže nevím). Grafiku...
Přemyšlím o poskládání PC na hraní her, především abych rozjel KCD2 na ultra/high
Ideálně bych se chtěl pohybovat něco do 60K. Je mi jasne že by se dalo poskládat něco za menší častku co by bohatě stačilo, ale zároven bych to chtěl mit...
Poslední příspěvek
Stačil. Účinnější nebo tišší můžeš vybírat Noctua podle NSPR
Od středního max TDP skočí tyhle CPU klidně i chvilkově na dvojnásobek.
Co ale překvapí jen teplota na 3D cache AMD, která jde i přes 100st C. S tím se počítá, průvan ve skříni ochrání...
Ahoj, chtěl bych poradit s upgradem tichého herního PC pro hraní ve 4K.
Hraji převážně na 4K OLED TV, těším se na nové hry jako KCD 2, Civilizace VII, Witcher 4.
Upgrade budu dělat v dubnu 2025, kdy dojdou penízky.
Rozpočet mám max 50.000,-
V...