Dobrý den
Měl bych takový dotaz, jelikož jsem nenašel na internetu přesně odpovědi, který bych potřeboval....
Jedná se o to, že si hodlám kupovat herní sluchátka s mikrofonem, ale nevím, zda je lepší vzít spíše stereo, 5.1 nebo 7.1
Do sluchátek bych chtěl investovat max 2 tisíce (2 200 Kč maximální hranice). Na sluchátkách bych poslouchal především hry, případně filmy, ale hlavně se mi jedná o hry, + pokud možno kvalitní mikrofon.... Sluchátka by měla být okolo uší (circumaurální), uzavřená nebo polootevřená (dávám přednost uzavřeným), velikost sluchátek nehraje roli....
Jinak jsem slyšel dobré recenze na 7.1 Razer Kraken, ale při osobní zkušenosti jsem s nimi nebyl moc spokojen na hlavě.... A poté jsem zkoušel i sluchátka HyperX Cloud Gaming Headset, který je právě stereo, ale ty jsem měl možnost si pouze nasadit bez možnosti poslechu hudby a ty mi seděli na hlavě oproti Razeru mnohem lépe....
Tudíž se ptám, zda na hraní her je lepší prostorový zvuk 5.1 či 7.1 nebo STEREO.
Předem všem radám a tipům moc děkuji :)
Stereo vs 5.1 či 7.1
-
- Level 2.5
- Bydliště: Podíváte-li se roku 2023 na oblohu, tak na té planetě více v pravo
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Stereo vs 5.1 či 7.1
Razer Kraken na Heurece (http://heureka.cz/) dostává lepší hodnocení výšky a středu (a bas) - zvolil bych ho.
Ahoj,sluchátka určitě tyto:http://www.alza.cz/audio-technica-ath-t500-d366091.htm,ve své cenové kategorii nejlepší volba.
Děkuji, ale nejspíše jste si nepřečetli celý můj dotaz.... :)
Krakeny jsem vyloučil kvůli nepříjemnému posezení na hlavě...
A chci sluchátka na hraní her s Mikrofonem... :)
Krakeny jsem vyloučil kvůli nepříjemnému posezení na hlavě...
A chci sluchátka na hraní her s Mikrofonem... :)
Jak jsem to pochopil tak jsi mikrofon nebral jako nutnost.Tyto sluchátka budou hrát nejlépe,ikdyž se nikde nepyšní jako herní.Totiž Razer a jemu podobné se věnují příslušenství k PC.Audio-Technica se věnuje zvuku.To samé co tu říkám já ti potvrdí spousta lidí.
Již hned ve druhém řádku píši větu "Jedná se o to, že si hodlám kupovat herní sluchátka s mikrofonem" a koncem třetího řádku mám větu "+ pokud možno kvalitní mikrofon" tím jsem myslel to, aby sluchátka měla již zabudovaný mikrofon, ale aby byl pokud možno kvalitní.... :)
Neber to nějak špatně, jen jsem ti to chtěl napsat, že hledám sluchátka s mikrofonem již zabudovaným ve sluchátkách :)
Neber to nějak špatně, jen jsem ti to chtěl napsat, že hledám sluchátka s mikrofonem již zabudovaným ve sluchátkách :)
Dobře chápu,jenom tě upozorňují,že tydle herní headsedy jsou na tom zvukem mnoho hůře,než ty Audiotechnicy.
Ano, toho jsem si jist, ale jde mi o to, abych věděl, jakej zásadní rozdíl je mezi STEREO, 5.1 a 7.1, jestli je mezi tím hodně velkej rozdíl, nebo nějak nepatrnej....
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”